Nyhedsarkiv august 2016

Der blev fundet 5 nyheder der matcher dine kriterier:

 • Se mere

  Revisionerne af standarderne for renrumsteknologi er udkommet

  Standarderne DS/EN ISO 14644-1 og 2, der handler om klassificering af luftrenheden i renrum, rene zoner og separate enheder, er nu blevet revideret og udgivet. De specificerer klasser af luftrenhed defineret på baggrund af koncentrationen af partikle...

 • Se mere

  Regeringen satser på vækst gennem øget anvendelse af internationale standarder i ny helhedsplan

  Vækstudspillet ” Et stærkere Danmark – vækst 2016” sætter fokus på at erstatte nationale standarder og danske reguleringskrav med internationale standarder.

 • Se mere

  Ny standard for bad- og toilethjælpemidler skal sikre kvaliteten

  Dansk Standard har i samarbejde med bl.a. Socialstyrelsen og de danske producenter Pressalit og Ropox været med til at udarbejde den nye internationale standard for bad- og toilethjælpemidler til personer med funktionsnedsættelser. Der er således sat...

 • Se mere

  HUSK tilmeldingsfrist til anden runde af rejsehold for grønne indkøb 16. september 2016

  Miljøstyrelsens Rejsehold, der skal gøre kommuner og andre offentlige institutioner bedre til at købe grønt ind, kommer snart til Sjælland og Bornholm.

 • Se mere

  Danmark sætter standarden for fødevaresikkerhed – men hvor længe?

  Det internationale fødevaresekretariat har i mere end 10 år været på danske hænder - til gavn for danske virksomheders konkurrencekraft og eksportmuligheder. Manglende finansiering og stærke kræfter fra udlandet truer nu den danske førerposition.