Nyhedsarkiv oktober 2017

Der blev fundet 6 nyheder der matcher dine kriterier:

 • Se mere

  Danske virksomheder kan få afgørende indflydelse på fremtidens robotstandarder

  Et nyoprettet robotudvalg under Dansk Standard skal være med til at styrke den danske position inden for robotteknologi, som spås en lys fremtid. Lasse Kieffer, som har otte års erfaringer med standarder på området, er valgt som formand for udvalget ...

 • Se mere

  Gør dit arbejde med informationssikkerhed lettere med en standard

  I en voksende verden af forbundne it-systemer, netværk og datastrømme øges mulighederne for hurtig kommunikation samt udveksling af relevante varer og services. Men når de digitale processer bliver udsatte, kan konsekvenserne være katastrofale.

 • Se mere

  Forum for Smart Grid og vedvarende energi

  Få netværk og viden i Forum for smart grid og vedvarende energi og FSGVE

 • Se mere

  Ny vejledning for Dansk Kvalitetsturisme

  En ny vejledning for dansk kvalitetsturisme skal være med til at løfte kvalitets- og serviceniveauet i den danske turistbranche.

 • Se mere

  Stor international anerkendelse af tre danske standardiseringseksperter

  IEC 1906 Award 2017. Det er navnet på den internationale pris, som tre danske standardiseringseksperter netop har modtaget.

 • Se mere

  Digitale standarder er på vej ind i byggebranchen

  Fremtidens standarder skal kunne anvendes digitalt direkte i BIM-modellen. Derfor arbejder Dansk Standard på at udvikle digitale standarder, som kan gøre det lettere at anvende indholdet i standarder digitalt ved fx at udføre beregninger af miljøpåvi...