Ny vejledning for Dansk Kvalitetsturisme

12. oktober 2017

Ny vejledning for Dansk Kvalitetsturisme

En ny vejledning for dansk kvalitetsturisme skal være med til at løfte kvalitets- og serviceniveauet i den danske turistbranche.

Dansk Standard har netop udgivet en ny vejledning for Dansk Kvalitetsturisme. Vejledningen er en guide til at arbejde målrettet og systematisk med kvalitets- og serviceforbedringer i turistbranchen.

Du kan hente dokumentet gratis i pdf eller bestille et trykt eksemplar til 100,-dkk.

Dansk Standard har på vegne af Erhvervs- og Vækstministeriet og i dialog og samarbejde med mere end 50 repræsentanter fra turismeerhvervet udarbejdet Vejledning for Dansk Kvalitetsturisme, som adresserer behovet for synergi og samarbejde om turisternes helhedsoplevelse.

 

Se også

kom i gang med arbejdet med cirkulær økonomi og data

18. marts 2024

Webinar: Kom i gang med arbejdet med cirkulær økonomi og data

Se eller gense dette webinar, hvor Dansk Standard introducerer en ny guide med gode råd til, hvordan virksomheder bedst kommer i gang med at anvende data til at understøtte de cirkulære forretningsmodeller.

Ny guide skal styrke brug af data i den cirkulære økonomi

15. marts 2024

Ny guide skal styrke brug af data i den cirkulære økonomi

Data er et vigtigt element i cirkulære forretningsmodeller, og nu har Dansk Standard udgivet en guide, der hjælper virksomheder til brug af datadrevne løsninger i den cirkulære omstilling.

12. marts 2024

Webinar om værktøjer til at arbejde med CØ i byggeriet

Se eller gense dette webinar, hvor du får overblik over standardisering inden for cirkulær økonomi i byggeriet, samt hvor og hvordan du kan få mere viden på området.

EU-taksonomien som drivkraft for bæredygtig forandring hos AP Pension

07. marts 2024

EU-taksonomien som drivkraft for bæredygtig forandring hos AP Pension

Emilie Jensen, ESG Manager i AP Ejendomme, ser EU-taksonomien som noget mere end bare compliance-krav. Den er en drivkraft for forandring og en måde at skubbe bl.a. byggebranchen i en mere bæredygtig retning. ”For os er EU taksonomien blevet en in...