Nyhedsarkiv december 2017

Der blev fundet 6 nyheder der matcher dine kriterier:

 • Se mere

  IoT i børnehøjde øger behovet for standarder

  Generation Connected, digitale indfødte, internet-generationen. Har en generation, der betjener en iPad før de kan kravle, fokus på følsomme data?

 • Se mere

  Standarder for e-fakturering er en realitet

  I sommeren 2017 blev de første europæiske standarder i serien om e-fakturering udgivet, og den øvrige del af serien er på trapperne.

 • Se mere

  Den digitale fabrik bygger på standarder

  Det er ikke science fiction. Det er robotteknologi anno 2017 og en række standarder, der har forvandlet PROCES-DATA til en intelligent fabrik, hvor maskinerne styrer sig selv.

 • Se mere

  Nu kan du måle og forbedre din virksomheds ressourceeffektivitet

  For at hjælpe virksomheder med at reducere brugen af ressourcer har Dansk Standard været med til at udvikle en foreløbig standard (CWA) for en nyudviklet målemetode, der kan anvendes til at måle og forbedre virksomhedens ressourceeffektivitet.

 • Se mere

  Ny vejledning om tilgængelighed i offentlige bygninger

  God tilgængelighed har stor betydning for brugere, patienter og personale i offentlige bygninger som hospitaler, klinikker, rehabiliteringsenheder mm. Derfor har Dansk Standard i samarbejde med Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen udarbejdet en vejledni...

 • Se mere

  Nyt europæisk sekretariat for autoklaver får dansk ledelse

  Det nye arbejdsgruppesekretariat for udstyr til sterilisation af medicinsk udstyr samler tre tidligere arbejdsgrupper og dækker nu alle dampsterilisatorer (autoklaver) - store som små, der i vid udstrækning anvendes hos praktiserende læger, tandlæger...