Få inspiration til alternativ projektledelse

07. marts 2017

Få inspiration til alternativ projektledelse

Mangler du inspiration til alternative måder at lede projekter på, og har du brug for hjælp til at udvikle din egen opskrift på projektledelse?

De fleste bøger om projektledelse har en fast skabelon for, hvordan et projekt skal styres. Men ofte fejler projekter, fordi man ikke formår at tilpasse metoden til det enkelte projekt.

Bogen Doing projects. A Nordic Flavour to Managing Projects giver ikke en fast opskrift på projektledelse, men viser dig, hvordan du bruger de velkendte projektledelsesteorier i praksis, og hvordan du i samarbejde med andre kan skabe meningsfulde projekter og komme i mål med dem.

Bogen fokuserer bl.a på disse 2 områder:

  • Den internationale standard for projektledelse, ISO 21500:2012, Vejledning i projektledelse. Standarden er med til at give dig en international referenceramme.
  • Den nordiske tilgang til projektledelse, som ruster dig til at udvikle fremtidsorienterede projekter via gode sociale relationer og en gensidig forståelse mennesker imellem.

Hvis du er studerende ved DTU, vil bogen hjælpe dig med at forberede dig til ISO 21500-certifice-ringseksamen. Bogen er på engelsk.

Bogen kan købes i webshoppen

 

Kontakt

SALG
SALG Vi har åbent mandag - torsdag 8.30 16.00. Fredag 8.30 15.00
Salg og Kundeservice
E: dssalg@ds.dk
T: 39 96 61 31