Nyhedsarkiv maj 2017

Der blev fundet 6 nyheder der matcher dine kriterier:

 • Se mere

  5 skarpe om persondataforordningen

  Den 25. maj 2016 blev den nye persondataforordning (GDPR) fra EU vedtaget. Den trådte i kraft den 25. maj 2018 og indgår i EU-landenes egne lovgivninger på området, dog med plads til national supplerende lovgivning på en række områder.

 • Se mere

  WEEE-direktivet sådan gør du

  Den 13. august 2005 trådte bestemmelserne i WEEE-direktivet om affald af elektrisk og elektronisk udstyr i kraft som dansk lovgivning.

 • Se mere

  Den første internationale standard for bæredygtige indkøb har set dagens lys

  Fremover bliver det nemmere for virksomheder og organisationer at foretage bæredygtige indkøb. En ny standard for bæredygtige indkøb, ISO 20400, vejleder virksomheder, som vil tænke bæredygtighed ind i deres indkøb.

 • Se mere

  Nye standarder for kosttilskud skal beskytte sportsfolk mod doping

  Kosttilskud udgør en risiko for utilsigtet doping. Derfor skal der nu laves fælles standarder på området.

 • Se mere

  Digital vækst stiller krav til informationssikkerheden

  Digitalisering står højt på regeringens dagsorden. Men med digitaliseringen følger ikke bare vækstmuligheder, der følger også en række alvorlige trusler for dansk erhvervsliv. Derfor er det ifølge erhvervsminister Brian Mikkelsen vigtigt, at digitali...

 • Se mere

  Ny guide giver gode råd til beskyttelse mod solen på legepladser og i forlystelsesparker

  En ny vejledning fra Dansk Standard giver gode råd til, hvordan man kan sikre beskyttelse mod solens farlige UV-stråler ved kortere eller længere ophold i fx forlystelsesparker, legepladser og lignende udearealer. Og der er god grund til at passe på ...