Nyhedsarkiv juni 2017

Der blev fundet 6 nyheder der matcher dine kriterier:

 • Se mere

  Standarder for cirkulær økonomi kan sætte danske virksomheder på verdenskortet

  Cirkulær økonomi kan være med til at gøre Danmark grønnere og give vækst til danske virksomheder. Hvis Danmark vil være forgangsland på området, kræver det dog en aktiv og målrettet indsats i arbejdet med standarder.

 • Se mere

  Nye EU-regler medfører stramninger, øget kontrol og højere sikkerhed for medicinsk udstyr

  Nye fælles EU-regler om medicinsk udstyr skal sikre højere beskyttelsesniveau for patienterne og brugerne og samtidig styrke et velfungerende indre marked for medicinsk udstyr.

 • Se mere

  Bedre børnesikkerhed i hospitals- og plejesenge

  En ny standard for hospitals- og plejesenge skal styrke sikkerheden for børn i hospitals- og plejesenge. Standarden er lige på trapperne.

 • Se mere

  Danmark i spidsen for skærpet ambulance-hygiejne

  Mangler i rengøringen af ambulancer kan være til fare for patienterne. Derfor har danske kræfter sikret, at der er kommet krav til hygiejnen
  i den internationale standard for ambulancer og tilbehør.

 • Se mere

  Er du klar til den nye elsikkerhedslov og de nye bekendtgørelser for elsikkerhed?

  Flere af de nye bekendtgørelser under elsikkerhedsloven træder i kraft 1/7 2017. Det er derfor på høje tid at få styr på de standarder, som bekendtgørelserne refererer til.

 • Se mere

  Klik ind og få styr på regler og standarder for elsikkerhed

  Med de nye bekendtgørelser for elsikkerhed er der en række nye regler og standarder, man skal forholde sig til. En ny elinstallationspakke skal gøre det nemmere og billigere for brugerne at få adgang til standarderne.