Klik ind og få styr på regler og standarder for elsikkerhed

06. juni 2017

Klik ind og få styr på regler og standarder for elsikkerhed

Med de nye bekendtgørelser for elsikkerhed er der en række nye regler og standarder, man skal forholde sig til. En ny elinstallationspakke skal gøre det nemmere og billigere for brugerne at få adgang til standarderne.

Den nye elsikkerhedslov og de underliggende bekendtgørelser har medført, at man skal bruge de europæiske standarder. For at gøre det nemt for brugerne, kan man nu få elektronisk adgang til de mere end 40 europæiske standarder i DS/HD 60364-serien, Dansk Standard har samlet i elinstallationspakken.

Vi har først og fremmest lavet elinstallationspakken for at gøre det nemt tilgængeligt og billigt for målgruppen.

Mogens Andersen
Salg- og kundechef
Dansk Standard

- Med den helt nye licensudgave får man online adgang til standarderne, som bliver opdateret automatisk, hvis de bliver erstattet af nye eller der kommer nye til. På den måde er du altid sikker på, at du arbejder efter de rigtige udgaver, siger Mogens Andersen og fortsætter:

I licensprodukter er der også redline funktion, hvor man kan se forskellen fra en tidligere udgave til en ny version. Det er der rigtig mange, der efterspørger. De vil hurtigt kunne gennemskue, hvor der er sket noget nyt.

Standarder er for alle

Det nye licensprodukt medfører, at man kan tilgå løsningen hvor og hvornår, man vil - hjemme på kontoret eller ude hos kunden. Uanset om det er på pc, smartphone eller tablet, har man adgang til standarderne i fuldtekst. Det kan mange få brug for ifølge Mogens Andersen:

- Det er i virkeligheden alt fra elinstallatører til rådgivende ingeniører og projekterende. Men det er også dem, der er under uddannelse. Der er mange uddannelsesinstitutioner, der har købt det elektroniske produkt, siger Mogens Andersen og understreger, at prisen bevidst er sat lavt, så så mange som muligt kan få glæde af elinstallationspakken:

- I udviklingen af elinstallationspakken har det været vigtigt at sikre, at prisen ikke skal være en hindring for, at danske virksomheder anvender standarderne og sikrer opfyldelse af nye el-sikkerhedsregler. Prisen for EL-pakken er endvidere inklusive alle opdateringer, der må komme til de mange standarder der indgår i DS/HD 60364-serien, uden at licensen vil stige i forhold til det antal standarder, der er indeholdt.

Køb eller læs mere om elinstallationspakken

 

Kontakt