Nyhedsarkiv marts 2018

Der blev fundet 8 nyheder der matcher dine kriterier:

 • Se mere

  Dansk aftryk på EU’s omstilling til cirkulær økonomi

  Dansk Standard står i spidsen for ny europæisk arbejdsgruppe, der skal sikre dansk aftryk på europæiske standarder for cirkulær økonomi og være med til at fremme et grønnere EU og Danmark.

 • Se mere

  Er din virksomhed klar til de nye tilgængelighedskrav i Bygningsreglementet?

  Ny håndbog kan være med til at hjælpe virksomheder, der er indbefattet af det nye bygningsreglement (BR18). Håndbogen er udarbejdet af en række eksperter i samarbejde med Dansk Standard og Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen.

 • Se mere

  Standarder er big business for små virksomheder

  Der er 133.780 ansatte til forskel mellem den danske virksomhed Systems Engineering A/S og flyproducenten Airbus. Alligevel kan den danske virksomhed tilbyde flygiganten noget særligt – takket være et unikt koncept og integration af internationale st...

 • Se mere

  Undgå skader med nye regler for overspænding

  Nye regler i Installationsbekendtgørelsen skal beskytte elektriske installationer mod overspænding. Det betyder, at du som installatør eller rådgiver skal forholde dig til en række nye krav og vurderinger.

 • Se mere

  5 gode råd: Sådan implementerer du ISO 45001 for arbejdsmiljø

  ISO 45001 for arbejdsmiljø er publiceret og klar til implementering. Men hvordan? Kristian Glæsel, der har stået i spidsen for det internationale arbejde, giver her fem gode råd til implementeringen af standarden.

 • Se mere

  GDPR gør det sværere at outsource it-opgaver uden for EU

  En række nye betingelser skal opfyldes før en virksomhed fremover kan overdrage data ud af EU, og den kommende persondataforordning vil gøre det vanskeligere for danske virksomheder at outsource IT-opgaver til lande uden for EU.

 • Se mere

  Standarder gør os fleksible uden at gå på kompromis med sikkerheden

  Det korrekte udstyr er uundværligt, når Danijel Bogojevic inspicerer vindmøller i hundrede meters højde for den internationale virksomhed ALL NRG. Internationale standarder er med til at sikre høj kvalitet og sikkerhed, uanset hvor i verden han er på...

 • Se mere

  Danske byer skal energioptimeres

  En ny rapport fra den internationale miljøorganisation CDP viser, at over 100 byer verden over benytter mindst 70 pct. vedvarende energi. Ud af dem er én dansk. Det kan standarder være med til at ændre.