Nyhedsarkiv maj 2018

Der blev fundet 8 nyheder der matcher dine kriterier:

 • Se mere

  Standarder øger produktiviteten i byggesektoren, viser ny rapport

  Standarder har stor betydning for byggesektoren i alle fem nordiske lande og har øget produktiviteten med 6,9 procent over 40 år, viser ny nordisk rapport.

 • Se mere

  Standarder skaber vækst og giver virksomheder succes

  Rapporten ”Standarders indflydelse på de nordiske økonomier” undersøger standarders indflydelse i de fem nordiske lande Sverige, Finland, Norge, Danmark og Island.

 • Se mere

  Ny rapport: Standarder øger nordisk produktivitet og BNP

  Standarder gavner virksomheder og har stor betydning for samfundsøkonomien i alle fem nordiske lande og øger produktivitet og BNP, viser ny rapport.

 • Se mere

  Jo renere, jo bedre

  Vi ved, at det er vigtigt med god hygiejne og rengøring på hospitaler og plejesteder for at minimere risikoen for sygdomme og infektioner. Hvorfor er det så så vigtigt med standarder for området?

 • Se mere

  Gør rent med INSTA 800 serien

  Ofte er rengøring i hverdagen en aktivitet, de fleste mennesker udfører efter eget behov. Men i daginstitutioner, på hospitaler, serveringssteder etc. har niveauet for rengøringen en afgørende betydning. Hvordan sikrer forskellige aktører en ordentli...

 • Se mere

  »Vi er nødt til at have en fællesnævner«

  Annette Blok-Olesen er kvalitetsrådgiver i Rengørings- og serviceafdelingen på Aalborg Universitetshospital og medlem af S-841, udvalget for rengøringskvalitet.

 • Se mere

  Global standard for fødevaresikkerhed vedtaget

  Eksperter fra 66 lande er blevet enige om en ny version af den internationale standard for fødevaresikkerhed, ISO 22000. Det internationale samarbejde er essentielt for fremtidens produktion af sikre fødevarer.

 • Se mere

  Hvordan skaber man tillid til kunstig intelligens?

  Nyt, dansk udvalg skal være med til at besvare de mange spørgsmål til etik, sikkerhed og tillid, som den hastige udbredelse af kunstig intelligens rejser. Læs her, hvordan du kan være med.