Nyhedsarkiv juni 2018

Der blev fundet 5 nyheder der matcher dine kriterier:

 • Se mere

  Ved du noget om sikkerhed indenfor legetøj?

  Standarden for sikkerhedskrav til legetøj, DS/EN 71-2, skal revideres med det formål at opnå en endnu højere sikkerhed i forhold til brandfare – særligt med henblik på udklædningstøj.

 • Se mere

  Standarder er med på banen og sidelinjen under VM i fodbold

  Når spillerne løber på banen i Rusland under VM i fodbold, er internationale standarder med på både banen og blandt de mange fans på sidelinjen – lige fra længden på græsstråene til pladsen mellem sæderækkerne.

 • Se mere

  Standarder hjælper med at skabe sikkerhed på legepladser

  Når en ny legeplads skal anlægges – eller når en gammel skal ses efter i sømmene - er der mange ting at tage højde for. Her spiller standarder en vigtig rolle for at sikre den sjove leg under sikre forhold. Legepladsstandarderne fungerer desuden som ...

 • Se mere

  Giv tilliden tilbage til online anmeldelser

  Kundeanmeldelser spiller en stigende rolle i købsbeslutninger, men en overflod af platforme og meninger gør det vanskeligt at vide, om man kan stole på dem. En ny standard skal organisere de mange anmeldelser og give forbrugere tilliden tilbage til d...

 • Se mere

  Overgangsperioden mellem BR15 og BR18 slutter 30. juni

  BR18 trådte i kraft den 1. januar med en overgangsperiode til og med 30. juni, hvor man kunne vælge, om man ville følge BR15 eller BR18. Fra og med 1. juli er det BR18, der skal følges.