Nyhedsarkiv juli 2018

Der blev fundet 6 nyheder der matcher dine kriterier:

 • Se mere

  Helt nye vindmøllevinger på 107 meter udfordrer test i fuld skala

  Vingerne i en vindmøllerotor anses generelt for at være en af de mest kritiske komponenter i et vindmøllesystem. Derfor giver det også branchen udfordringer, når vinger på op til 107 meter skal udvikles i kapløbet om at producere mere effektiv og sta...

 • Se mere

  Forbedret kundetilfredshed med ISO-standarder

  Loyale og glade kunder er nøglen til succesfulde forretninger, men kunderne kan være svære at stille tilfredse. En serie af retningslinjer for international best practice for kundetilfredshed er netop publiceret.

 • Se mere

  Internationale standarder sikrer solfaktoren i din solcreme

  Vidste du, at den første kommercielle solcreme først blev lanceret i 1936? Med udviklingen af solcreme er også internationale standarder blevet en del af produktet for at fastlægge cremernes solbeskyttelsesfaktor.

 • Se mere

  Reducér risikoen for brud på informationssikkerheden med ISO 27005

  I vores teknologidrevne verden er databrud og cyberangreb en stor trussel for virksomheder og ofte er manglende viden om risici årsagen på brud. En nyligt opdateret standard står klar til at hjælpe.

 • Se mere

  Mange vigtige ændringer i den nye standard for maskinsikkerhed, DS/EN 60204-1

  Den længe ventede revision af standarden for maskinsikkerhed for elektrisk materiel på maskiner, DS/EN 60204-1, er nu færdig og indeholder mange væsentlige ændringer i de tekniske krav.

 • Se mere

  På adventure-ferie med standarder

  Er du en af dem, der vil have sved på panden på din ferie? Hvad end du bruger dine ferieuger på trekking, mountainbike eller rafting, er standarder med til at sænke risikoen – men stadig med spændingen intakt.