På adventure-ferie med standarder

13. juli 2018

På adventure-ferie med standarder

Er du en af dem, der vil have sved på panden på din ferie? Hvad end du bruger dine ferieuger på trekking, mountainbike eller rafting, er standarder med til at sænke risikoen – men stadig med spændingen intakt.

Selvom ferie for de fleste er lig med afslapning, er der også mange, der tager på aktiv ferie og ikke kan få nok af spænding – hvad end det er til lands, vands eller i lufthavnen. Med den aktive ferie følger en accept af risici og udfordringer, men for spændingssøgerne kan det dog alligevel være betryggende at vide, at sikkerheden på de mange aktiviteter er i orden, hvis udbyderen anvender standarder.

ISO 21101 sætter fokus på sikkerhedsledelsessystemer blandt oplevelsesturismens udbydere. Bl.a. er standarden med til at fastlægge rammerne for sikker håndtering af aktiviteter og specificere den nødvendige information til turisterne før, under og efter aktiviteten med henblik på at opretholde høj sikkerhed i hele forløbet. Samtidig supporterer standarden udbyderne med at tage højde for gældende lovmæssige forhold.

Så skulle basis for en svedig og spændingsfyldt ferie gerne være lagt.

Se også

kom i gang med arbejdet med cirkulær økonomi og data

18. marts 2024

Webinar: Kom i gang med arbejdet med cirkulær økonomi og data

Se eller gense dette webinar, hvor Dansk Standard introducerer en ny guide med gode råd til, hvordan virksomheder bedst kommer i gang med at anvende data til at understøtte de cirkulære forretningsmodeller.

Ny guide skal styrke brug af data i den cirkulære økonomi

15. marts 2024

Ny guide skal styrke brug af data i den cirkulære økonomi

Data er et vigtigt element i cirkulære forretningsmodeller, og nu har Dansk Standard udgivet en guide, der hjælper virksomheder til brug af datadrevne løsninger i den cirkulære omstilling.

12. marts 2024

Webinar om værktøjer til at arbejde med CØ i byggeriet

Se eller gense dette webinar, hvor du får overblik over standardisering inden for cirkulær økonomi i byggeriet, samt hvor og hvordan du kan få mere viden på området.

EU-taksonomien som drivkraft for bæredygtig forandring hos AP Pension

07. marts 2024

EU-taksonomien som drivkraft for bæredygtig forandring hos AP Pension

Emilie Jensen, ESG Manager i AP Ejendomme, ser EU-taksonomien som noget mere end bare compliance-krav. Den er en drivkraft for forandring og en måde at skubbe bl.a. byggebranchen i en mere bæredygtig retning. ”For os er EU taksonomien blevet en in...