Nyhedsarkiv december 2019

Der blev fundet 6 nyheder der matcher dine kriterier:

 • Se mere

  Ny regel for udvidelse af eksisterende installationer træder i kraft 1. januar

  Fra nytår bliver den danske dimensioneringsregel, 75-procentsreglen, erstattet af en ny regel gældende for udvidelse på installationer fra før 1 juli 2019. Den nye regel er netop udkommet som tillæg til standarderne i DS/HD 60364-serien.

 • Se mere

  Ny standard for varmepumper er godt nyt for den grønne omstilling

  Varmepumper er populære som aldrig før. Og det er godt nyt for den grønne omstilling. Varmepumper kan nemlig spare på energien. En ny standard for elektriske varmepumpeinstallationer skal hjælpe forbrugere med at få det fulde udbytte af deres varmepu...

 • Se mere

  Slut med 75-procentsreglen fra 1. januar

  Den såkaldte 75-procents regel ophører fra 1. januar 2020. Ny regel for udvidelse af eksisterende installationer indføres i stedet.

 • Se mere

  Standarder og verdensmålene

  Grøn omstilling og den bæredygtige dagsorden har fået danske virksomheder og organisationer til at sætte fokus på bl.a. FN’s verdensmål og cirkulær økonomi. Men virksomhederne efterlyser værktøjer til at implementere målene i deres forretning.

 • Se mere

  Nye krav til etiske deklarationer skal skabe transparens og troværdighed

  Deklarationer som ”lokalproduceret”, ”bæredygtig” eller ”kvalitet” på produkterne, når vi handler i supermarkedet, taler til vores etiske jeg og skal få os til at vælge netop det produkt. Disse mærkninger kommer der flere og flere af, men hvad betyde...

 • Se mere

  Et travlt år med fokus på bæredygtighed og grøn omstilling

  Grøn omstilling har været et nøgleord i 2019 – ikke bare hos Dansk Standard, men såvel politisk som i erhvervslivet. Og den grønne dagsorden er fortsat højaktuel.