Nyhedsarkiv februar 2019

Der blev fundet 8 nyheder der matcher dine kriterier:

 • Se mere

  Nyt kursus skal gøre FN’s verdensmål synlige på direktionsgangene

  FN har sat sig for at bekæmpe fattigdom og ulighed gennem 17 verdensmål. Skal det lykkedes, skal verdensmålene være synlige på virksomhedernes direktionsgange. Det skal et nyt kursus hjælpe med.

 • Se mere

  Hvad er en standard?

  Selvom der findes over 27.000 forskellige standarder, er det ikke alle, som er klar over, hvad en standard er, og hvor store fordele der kan være ved at bruge standarder. Det kan du blive klogere på i denne artikel.

 • Se mere

  Nu skal der sættes internationale standarder for vegetariske og veganske fødevarer

  Vegetar- og veganerkost er en stigende trend blandt forbrugere, men det kan være svært at finde rundt i junglen af produkter. Derfor skal der nu udvikles fælles internationale ISO-standarder med kriterier for vegetariske og veganske fødevarer.

 • Se mere

  Nye krav til belysning og dagslys – her er de vigtigste ændringer

  To nye standarder ser nu dagens lys. Og det betyder en række nye krav både til belysning på indendørs arbejdspladser og til godt dagslys.

 • Se mere

  Et tryk på knappen og du er kørende

  De færreste kan efterhånden huske det manuelle håndtag, som åbner og lukker vinduerne i ældre biler - i dag kan vi nemlig åbne og lukke vinduerne blot med et tryk på en knap.

 • Se mere

  Ny standard for afløbsinstallationer på vej

  DS 432 Norm for afløbsinstallationer er under revision - og du kan være med til at sætte fremtidens krav på området.

 • Se mere

  Nu er vejen banet for fælles europæisk NemID – ny standard sikrer krav til kvaliteten af elektroniske signaturer

  En ny europæisk standard skal anvendes til at evaluere kvalitet og overensstemmelse med lovgivningen for de enheder, der anvendes ved aktivering af elektroniske signaturer som fx NemID.

 • Se mere

  Nye BIM-standarder mindsker risikoen for byggefejl

  To helt nye standarder med fokus på organisering og digitalisering af information om bygninger og byggearbejder er netop udkommet. Standarderne letter samarbejdet mellem byggeriets parter og er vigtige at kende for store entreprenører og SMV-underlev...