Derfor kan du roligt tage cyklen

24. april 2019

Derfor kan du roligt tage cyklen

Danmark er verdenskendt som cykelnation. Cyklen udgør en central rolle i vores valg af transport. Det er godt for både miljøet og for vores sundhed.

Cyklen har længe været et populært transportmiddel hos danskerne, og sammenlignet med andre lande har vi gode forhold at cykle i takket være vores mange cykelstier, som gør trafikken mere sikker for os bløde trafikanter. 

Og i takt med en større miljøbevidsthed hos danskerne er cyklen bestemt ikke blevet mindre populær. Som transportmiddel er cyklen nemlig et miljøvenligt valg, der bidrager til sikrere og sundere byer.

Med forårets komme kan vi samtidigt forvente større trængsel på cykelstierne. Du kan dog, takket være standarden ISO 4210, som stiller krav til cyklers sikkerhed, fortsat roligt vælge cyklen og komme sikkert fra A til B. 

Standarden stiller krav til alt fra stel til bremser og hjul, hvilket bidrager til vores sikkerhed i trafikken - og sørger for, at vi også fremover kan foretage et miljøbevidst transportvalg.

 

Kontakt

Informationscentret
Informationscentret Vi har åbent mandag - torsdag 8.30 - 16.00. Fredag 8.30 - 15.00
Salg og Kundeservice
E: dsinfo@ds.dk
T: 39966140