Nyhedsarkiv juni 2019

Der blev fundet 5 nyheder der matcher dine kriterier:

 • Se mere

  Ny, brugervenlig version af standarden for brandsikring af ventilationsanlæg

  Primo september udkommer den nye udgave af standarden for brandsikring af ventilationskrav. Standarden tager højde for nye byggeskikke og den seneste teknologi. Samtidig er den gjort mere brugervenlig ved at opdele teksten i farver efter formål.

 • Se mere

  ISO 14001 - Standarden der gør din virksomhed grønnere

  Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at stort set alle efterhånden taler om miljø og bæredygtighed. Og det er ikke kun i vores hjem, vi kan gøre en forskel. Virksomheder spiller også en stor rolle i at gøre verden grønnere og mere bæredygtig.

 • Se mere

  Nye standarder sikrer chokolade, der kan spises med god samvittighed

  Bæredygtig kakaoproduktion, der ikke skader klimaet og verdens biodiversitet, forbedrede levevilkår for kakaofarmere samt afvikling af tvangs- og børnearbejde. Det skal nye internationale standarder, som Danmark har stået i spidsen for, nu være med t...

 • Se mere

  Nyt ledelsessystem for bæredygtig finansiering

  Med FN’s 17 verdensmål og EU’s 2030-mål er bæredygtighed kommet øverst på den globale agenda. Det indebærer også, at investeringer og økonomisk vækst, skal ske under hensyn til miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige faktorer. En kommende internatio...

 • Se mere

  3D-print på dagsordenen

  3D-print er i rivende udvikling. Og teknologien indebærer uendelige muligheder og fordele. Men i takt med at flere og flere virksomheder benytter sig af 3D-print, skaber det behov for fælles sprog og standarder.