Standarder for medicinsk beskyttelsesudstyr stilles gratis til rådighed

04. januar 2021

Standarder for medicinsk beskyttelsesudstyr og forretningsrobusthed stilles gratis til rådighed

For at hjælpe de virksomheder, der producerer eller ønsker at producere vigtigt medicinsk beskyttelsesudstyr i kampen mod coronavirus, stiller Dansk Standard en række standarder gratis til rådighed. 

Der er akut mangel på vigtigt medicinsk beskyttelsesudstyr og derfor omstiller mange virksomheder deres produktion til dette formål. For at hjælpe virksomhederne i kampen mod COVID-19 stiller Dansk Standard en række standarder gratis til rådighed, så de kan producere sikre produkter.

Det drejer sig om standarder for medicinsk beskyttelsesudstyr, herunder ansigtsmasker, øjenbeskyttelse, handsker og andre personlige værnemidler.

Derudover stiller Dansk Standard også standarder for forretningsrobusthed gratis til rådighed. Standarderne kan hjælpe virksomheder og organisationer med at etablere processer til at sikre, at kritiske funktioner beskyttes. Derudover kan de bruges som et værktøj til at sikre forretningskontinuitet, robusthed af forretningsgange, leverancer og risikohåndtering. Standarderne er relevante for både offentlige og private virksomheder.

Vi har samlet standarderne for medicinsk beskyttelsesudstyr i en pakke, så du blot skal bestille pakken. Pakken leveres kun som PDF-fil. De øvrige standarder skal du bestille enkeltvis.

Pakken og standarderne kan bestilles gratis i webshoppen indtil videre.

Guide til produktion af værnemidler

Dansk Standark har lavet en quick guide, der giver et overblik over, hvad man skal have styr på i forhold til lovgivning og standarder, hvis man ønsker at producere eller markedsføre og sælge personlige værnemidler og medicinsk udstyr. Guiden kan hentes gratis her:

 

Standarder for medicinsk beskyttelsesudstyr:

Standarder for forretningsrobusthed:

Du kan finde standarder her:

 

Kontakt

Informationscentret
Informationscentret Vi har åbent mandag - fredag kl. 8.30 - kl. 16.00
Salg og Kundeservice
E: dsinfo@ds.dk
T: 39966140