Har du lyst til at blive forfatter?

Har du en idé til en håndbog eller et hæfte, og brænder du for at dele din viden med andre, så kan du måske blive forfatter til en af Dansk Standards nye udgivelser.

Vi søger forfattere, som brænder for at skrive. Der er uanede muligheder og mange emner, der kan udforskes – faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser inden for standardisering.

Vi forestiller os, at du fx arbejder som underviser, specialist eller konsulent og har kendskab til standarder, men du behøver ikke være ekspert i standarder. Til gengæld er det en fordel, at du ved, hvordan man formidler praktisk viden. Du skal med enkle budskaber kunne give læseren indblik i, hvordan man anvender og efterlever kravene i standarderne.

Vi tilbyder

Hvis din idé bliver til en bog, tilbyder vi en redaktionel gennemgang af manuskriptet, ligesom vi sørger for korrekturlæsning, grafisk udformning og produktion samt salg og markedsføring.

Som forfatter hos Dansk Standard bliver du en del af et omfattende netværk, som rækker ud i store områder af dansk erhvervsliv og videre ud i internationalt regi. Engagement er nøgleordet for os, og vi glæder os til at styrke det du brænder for, og herved skabe værdi for dig som forfatter.

Kontakt os allerede i dag

Hold dig ikke tilbage med at kontakte os om netop  din  gode idé – vi glæder os til at høre fra dig! Du er velkommen til at kontakte en af vores redaktører, hvis du vil høre mere, eller du vil sende os et foreløbigt manuskript eller en synopsis - husk at vedlægge en kort beskrivelse af dig selv og din baggrund. Du vil altid få svar på din henvendelse.

Forfatterguide

Her finder du vores forfatterguide, som indeholder mere information om processen og 9 gode skriveråd.

Kontakt

Informationscentret
Informationscentret Vi har åbent mandag - torsdag 8.30 - 16.00. Fredag 8.30 - 15.00
Salg og Kundeservice
E: dsinfo@ds.dk
T: 39966140