Hvordan deler jeg mine standarder?

Hvis du har behov for at dele standarder med dine kolleger, har din virksomhed mulighed for at købe adgang til onlinesystemet Standard Distribute.

Standarder købt som enkeltbrugerlicens, kan du som udgangspunkt ikke dele. Når du køber en PDF (enkeltbrugerlicens) standard, køber du licens til, at den kan åbnes på to enheder (pc, tablet, smartphone) per brugerlicens. Ved køb har du mulighed for at tilkøbe flere brugerlicenser på dansk implementeret standarder ved køb af mere end én af samme standard.

Hvis du ikke har åbnet din nyindkøbte PDF (enkeltbrugerlicens) standard endnu, kan du godt videresende mailen med download-linket til en kollega. Har du allerede åbnet standarden på din pc, skal du først nulstille standarden med Unlock Document License, inden en anden bruger kan åbne den. Herefter har du ikke længere selv mulighed for at åbne standarden. Vær opmærksom på, at når du først har overdraget en standard, har du ikke længere krav på at få den tilbage igen.

Læs mere om Unlock Document License

Kontakt Salgsafdelingen ved spørgsmål om nulstilling af standard

Har du behov for at dele standarderne med dine kolleger, har din virksomhed også mulighed for at købe adgang til onlinesystemet Standard Distribute, læs mere her.

Kontakt

SALG
SALG Vi har åbent mandag - torsdag 8.30 16.00. Fredag 8.30 15.00
Salg og Kundeservice
E: dssalg@ds.dk
T: 39 96 61 31