Young Professionals

Viden om standarder kan give dig et forspring i karrieren. Det er derfor en god idé for unge ingeniører og teknikere at have øje for standarder og standardisering.

Workshop, som giver mulighed for at netværke

Nye generationer af ingeniører og teknikere kan bidrage med deres perspektiver og ideer til fx brugen af ny teknologi, derfor ønsker Dansk Standard at tiltrække unge ingeniører og teknikere, så de kan få indflydelse på kommende standarder, der vil præge markedet fremover.

Hvert år afholder Dansk Standard derfor en gratis halvdags-workshop for unge professionelle. Workshoppen sætter fokus på standarder og standardisering og den indvirkning, de har på teknologien. Workshoppen afholdes som regel i løbet af maj/juni.

På workshoppen får du som deltager en unik mulighed for at netværke med andre unge ingeniører og teknikere fra virksomheder og uddannelsesinstitutioner rundt omkring i Danmark. Samtidig får du indsigt i, hvordan du kan blive inddraget i nationale og internationale standardiseringsaktiviteter, samt hvordan arbejdet kan styrke dine professionelle og personlige kompetencer.

Du får diplom og et års gratis medlemskab

Som bevis på din deltagelse får du et diplom fra Dansk Standard sammen med et års gratis medlemskab af et standardiseringsudvalg i Dansk Standard. Det giver dig en god mulighed for at få en smagsprøve på, hvad standardiseringsarbejde er, samt at prøve det af i praksis.

Siden workshoppen blev afholdt første gang har mere end 80 unge ingeniører og teknikere deltaget i workshoppen. Efterfølgende har flere tidligere deltagere meldt sig ind i et s-udvalg (standardiseringsudvalg) og er blevet involveret i standardiseringsarbejdet på nationalt og internationalt plan. 

Kontakt

Pernille Arendsdorf Bengtsen
Pernille Arendsdorf Bengtsen Konsulent | Consultant
International & EU Politik
E: pab@ds.dk
T: 39 96 62 23

 

 

Jeg føler, at workshoppen gav mig et godt udgangspunkt for at tage en mere aktiv rolle i arbejdet med standarder. Det viste fordelene ved at arbejde med standarder, hvilke færdigheder der kan udvikles gennem arbejde med standarder, og at arbejdet har meget mere til fælles med teknik end med bureaukrati, som er den måde, jeg tidligere havde forestillet mig det. - udtalelse fra en tidligere deltager.

Hvorfor skal unge mennesker deltage i standardisering?