Det får du ud af at deltage i et udvalg

Deltagelse i et udvalg er en langsigtet investering i dine kompetencer og din virksomheds konkurrenceevne.

Meld dig ind i et udvalg Er du interesseret i at deltage i et udvalg?

Indsigt

Deltagelse i et udvalg giver tidlig indsigt i de standarder, der direkte påvirker kravene til jeres produkter, produktion og processer. Det er et forspring, der giver direkte konkurrencefordele: Din virksomhed undgår fejlinvesteringer og kan begynde tilpasningen tidligt, så I er klar, når den endelige standard ser dagens lys, og konkurrenterne først skal til at tage stilling til de nye krav.

Indflydelse

Udvalget er med til at udvikle fremtidens nationale og internationale standarder og har dermed direkte indflydelse på en del af de krav, I vil møde på markedet. Når du har en stemme her, er du med til at påvirke standarderne i en retning, der er fordelagtig for netop din virksomhed.

Markedsposition

Deltagelse i et udvalg styrker din virksomheds markedsposition. Det signalerer, at du og din virksomhed er fagligt engagerede, kompetente og ambitiøse på jeres område. Hermed øger I jeres troværdighed over for kunder og samarbejdspartnere.

 

Nyttig viden

Vi har samlet en række nyttige dokumenter, der kan være med til at sikre, at du får mest muligt ud af din udvalgsdeltagelse. Du kan her få et overblik over generelle regler, procedurer og principper etc. Du får også svar på, hvordan det europæiske og internationale standardiseringsarbejde foregår.

Kontakt

Mads Nørregård
Mads Nørregård Konsulent | Consultant
Salg og kundeservice
E: mn@ds.dk
T: 39 96 61 33
Tobias Klithammer Larsen
Tobias Klithammer Larsen Konsulent | Consultant
Salg og kundeservice
E: tkl@ds.dk
T: 39 96 61 34