Asset management – Indførelse af opdateret ISO 55001

Kurset giver en dybdegående indsigt i forskellene mellem den tidligere og nye ISO 55001 standard, og hvordan ændringerne påvirker implementeringen.

Oversigt over kurset

Dette kursus udbydes i samarbejde med Asset management Danmark og medlemmer af udvalget i Dansk standard, der har været med til at opdatere og revidere standarden.

Kurset giver dig et unikt indblik i, hvor forskellene fra den gamle udgave er, og hvad du skal være opmærksom på.

Hvad er ISO 55001

Alle organisationer – private eller offentlige – der har aktiver, fysiske eller immaterielle, kan drage fordele af at bruge ISO 55001 - Asset Management. Især dem, der ønsker øget værdiskabelse fra deres aktiver, og dem, der ikke ejer, men varetager driften af andres aktiver.

Et ISO 55001 asset management-system udstikker rammerne til etablering af asset management-politik, -mål, -processer og -ledelse, og det hjælper en organisation med at opnå sine strategiske mål. ISO 55001 bruger en ressource- og resultateffektiv proces, der driver fortsatte forbedringer og vedvarende værdiskabelse ved styring af aktivrelaterede omkostninger, præstationer, muligheder og risici.

Opfyldelse af kravene i ISO 55001 er en globalt anerkendt støtte til en organisation, der ønsker en proaktiv kultur, som kan føre til skabelsen af øget værdi fra dens aktiver. Det kan også give organisationens interne og eksterne interessenter (fx myndigheder, kunder, forsikringsselskaber) vished for, at organisationen har styr på sin præstation, samt sine risici og omkostninger på en meget effektiv måde.

Underviser

Kasper Hillgaard MühlbachKasper Hillgaard Mühlbach, chefkonsulent i Dansk Standard og IRCA-certificeret ledende auditor inden for kvalitets- og miljøledelse. Kasper har mere end 20 års erfaring med ledelse, ledelsessystemer og strategiarbejde og har de seneste 15 år faciliteret mange strategiworkshops og ledermøder. Han er en rutineret underviser og har uddannet mere end 1.000 Lead Auditorer worldwide og utallige ledere, specialister mm. i kvalitets- og miljøledelse. Kasper har solid international erfaring og er også Lead Assessor under EFQM Business Excellence og har deltaget i flere Global Award Assessments.

Program

Program følger