Webinar, 29. oktober kl. 9.30-12.00

Workshop – Guide til bæredygtig, digital omstilling i Danmark

Vær med i diskussionen om, hvordan vi bedst understøtter en bæredygtig, digital omstilling i Danmark med fælles retningslinjer og vejledning.

Oversigt

Online-workshop om ny dansk guide for smart city i Danmark.

Verden omkring os er i fulde omdrejninger, og vi skal sikre os det bedst mulige udgangspunkt for danske borgere og virksomheder, når AI, IoT og 5G/6G for alvor kommer rullende – nationalt og internationalt. Derfor har Danmark brug for en ny dagsorden for digital udvikling med et fælles grundlag, tæt knyttet til udviklingen i EU og med FN’s bæredygtighedsmål for øje.

Med udgangspunkt i danske interesser og globale dynamikker er Dansk Standard ved at udarbejde en dansk guide for smarte og bæredygtige byer og samfund. Guiden samler i kort form anbefalinger for både ledelse/governance og data/teknik.

Vær med i diskussionen på denne workshop om, hvordan vi bedst understøtter udviklingen af smarte og bæredygtige byer og samfund i Danmark med fælles retningslinjer og vejledning.

På mødet vil vi præsentere tankerne bag forslaget til den nye guide for smart city i Danmark. Forslaget er i offentlig høring, og workshoppen vil blive brugt som input til udvalgets videre arbejde med guiden frem mod udgivelsen.

OBS. Tilmeldte vil modtage en invitation til at deltage i onlinemødet inden mødets opstart.

Det får du af det

- indblik i forslaget til guiden for smart city i Danmark.

- Viden om standardiseringsudvalget og baggrunden for guiden.

- Mulighed for at bringe dine idéer og tanker i spil

- Mulighed for at kommentere forslaget ift. de behov og ønsker, der er, set fra din stol.

Målgruppe

Rådgivere/konsulenter (både i det offentlige/kommunale og private).

Kontakt

Hvis du vil høre mere, er du velkommen til at kontakte Charlotte Vincentz Fischer, seniorkonsulent, cvf@ds.dk, tlf.: 3996 6130.

Program

  • Velkomst – kort om DS og udvalget, som arbejder med smart city
  • Smart city i DK - og sammenhæng med resten af verden
  • Om guiden
  • Workshop
  • Opsamling

Dato for afholdelse