Textiler (S-089)

Udvalget arbejder med udvikling af standarder for tøjstørrelser og renholdelsesmærker.

Arbejdsområde

Som medlem af udvalget får du mulighed for at præge det europæiske såvel som det internationale standardiseringsarbejde på tekstilområdet. Udvalgsarbejdet fokuserer særligt på at udvikle standarder for tøjstørrelser og renholdelsesmærker. Derudover arbejder udvalget med standardisering inden for prøvningsmetoder, specifikationer og terminologi.

Udvalget følger tæt arbejdet i den europæiske komité CEN/TC 248 Textiles and textile products og den internationale komité ISO/TC 38 Textiles og deltager aktivt i udarbejdelsen af standarder på inden for områderne tøjstørrelser og renholdelsesmærkning.

Som udvalgsmedlem har du mulighed for at deltage i det internationale og/eller europæiske arbejde. Læs mere om, hvilke tekniske komiteer der organiserer arbejdet i arbejdsgrupperne:

Målgruppe

Brancheforening, producenter, vaskerier, forhandlere og forbrugere.

Høringer

Alle standarder er i perioder åbne for kommentarer og ændringer. Det er muligt for alle at få indflydelse og komme med forslag til ændringer i standarderne – også selvom man ikke er medlem af standardiseringsudvalget. Nedenfor kan du se de standarder, som er åbne for kommentering under dette udvalg. Se alle standarder, som er åbne for kommentarer.

Pris


Hvis du vil høre mere om, hvad du får ud af at deltage i udvalget, og hvad det koster, er du velkommen til at kontakte konsulenten. 

Deltagere
  • Dansk Mode & Textil
  • DYKON A/S
  • Eivind Pilgaard
  • Teknologisk Institut
  • Varefakta
  • VIA Design