Udvalg

Renrumsteknologi (S-438)

Udvalget arbejder med udvikling af standarder for krav og prøvningsmetoder til renrum.

Er du interesseret i at deltage i udvalget?
Pernille Bengtsen 1635X489 Neu

Kontakt

Pernille Arendsdorf Bengtsen
Konsulent | Consultant
Afdeling for international politik og kursus
E: pab@ds.dk
T: 39 96 62 23

Arbejdsområde

Som medlem af udvalget får du viden om – og indflydelse på internationale standarder inden for krav, testning og prøvningsmetoder i relation til renrum og renrumsteknologi. Udvalget har bl.a. fokus på klassifikation af luftrenhed, etablering, overvågning og vedligehold af renrum, specifikationer for overvågning af renrum samt krav til udstyr og beklædning.

Som udvalgsmedlem har du mulighed for at deltage i det internationale og/eller europæiske arbejde. Læs mere om, hvilke tekniske komiteer der organiserer arbejdet i arbejdsgrupperne:

Målgruppe

Producenter, aftagere, kvalitetsansvarlige og risikomanagere inden for sygehuse og behandling, fødevareområdet, elektronik, rumfartsteknologi, forsvarsteknologi, nuklearteknologi, farmaceutisk virksomhed, biomedicinsk virksomhed, forskning samt etablering, vedligehold –og udstyr og beklædning til renrum.

Pris

Hvis du vil høre mere om, hvad du får ud af at deltage i udvalget, og hvad det koster, er du velkommen til at kontakte konsulenten. Du har også mulighed for at læse mere om det generelle prisniveau her.

 

Deltagere

  • Dansk Fundamental Metrologi A/S
  • Niras A/S
  • NNE
  • Novo Nordisk A/S
  • Rigshospitalet, Copenhagen University Hospital

Aktuelle høringer

Se alle standarder, som er åbne for kommentarer.