Forum holder dig ajour med CSR

13. januar 2014

Forum holder dig ajour med CSR

Har du lyst til at få ny viden om den praktiske anvendelse af standarder inden for samfundsmæssigt ansvar (CSR)? Så deltag i mødet hos Forum for samfundsmæssigt ansvar, og kom på forkant med implementering af standarderne.

Forum for samfundsmæssigt ansvar afholder møde den 31. januar kl. 10.00-14.00 hos Dansk Standard, og du er inviteret til at deltage. Du kan deltage gratis til dit første møde. På mødet deler repræsentanter fra Crowne Plaza og Århus Vand ud af deres erfaringer med brug af den danske CSR-standard DS 49001, og du får indblik i den nyeste CSR-forskning fra Aalborg Universitet.

Mødet giver dig også et overblik over det nyeste arbejde med CSR i Danmark og Europa. Sofie Pedersen fra Erhvervsstyrelsen fortæller om arbejdet med regeringens handlingsplan for CSR i SME-projekter og EU’s forslag om rapportering af ikke-finansielle oplysninger. Derudover opdaterer Dansk Standards konsulenter Kim Christiansen og Marie Gradert dig på arbejdet med CSR i Rådet for Samfundsansvar. De gør status for de nordiske landes arbejde med den internationale CSR-standard ISO 26000, for implementering af ISO 26000 på det nationale og internationale plan og for certificering efter de forskellige nationale CSR-standarder.

Som medlem af forrummet bliver du inviteret til 3-4 årlige møder. Du bliver holdt opdateret på arbejdet med CSR og indgår i et vidende netværk, der deler ud sine erfaringer med brug af CSR-standarderne.

- Forum for samfundsmæssigt ansvar er udledt af det tidligere standardiseringsudvalg for samfundsmæssigt ansvar. De medlemmer, der sidder med i forummet, har været med til at udvikle den danske standard for CSR, DS 49001, og har derfor en stor viden inden for CSR-standardiseringsområdet, siger Kim Christiansen, seniorstandardiseringskonsulent hos Dansk Standard, og fortsætter:

- Ved hvert forummøde er der en talerrække med indlæg fra deltagerne om deres arbejde med standarderne og fra Dansk Standards konsulenter med status på CSR-området i Danmark. Lejlighedsvist arrangeres der også eksterne foredrag med relevans for medlemmerne. Som medlem af forummet holdes du derfor ajour med, hvad der rør sig inden for CSR og nyder godt af netværkets store viden og erfaring på området.