Vil du sætte en høj standard i dit innovationsprojekt?

15. februar 2018

Vil du sætte en høj standard i dit innovationsprojekt?

Mange innovative virksomheder er ikke klar over, hvad standarder kan gøre i forbindelse med produktudvikling, og hvordan man bedst skal benytte sig af standarder.

Derfor har vi udviklet en vejledning der giver nogle svar på, hvordan man som innovativ virksomhed kan skabe værdi ved hjælp af standarder.

Hent vejledning (pdf)

Standarder hjælper os blandt andet i produktudviklingen og hjælper med at markedsføre vores produkt ved at sikre, at vores produkt har et højt kvalitetsniveau.

Tommaso di Carlo
GAN Integrity Solutions

Det at benytte standarder gør det lettere for den enkelte virksomhed at indføre viden om markedet direkte i sin produktudvikling, sine ydelser eller processer. Derudover er standarder med til at åbne og effektivisere markeder, hvilket fremmer konkurrence og produktivitet.

Omvendt kan det at leve op til en international standard være afgørende for, at man kan få adgang til markedet eller til vigtige kundegrupper. Så hvis man ikke er opmærksom på disse standarder, så risikerer man at spilde sine udviklingsomkostninger.

Hvordan kan Dansk Standard hjælpe mig med mit innovationsprojekt?

Det kan være ganske svært at skabe sig et overblik over relevante standarder for ens produkt og forretning – især da der er mere end 25.000 DS-implementerede standarder at vælge imellem! Dansk Standard vil gerne være behjælpelige med at søge efter de standarder, der er relevante for netop dit produkt, dit projekt eller din forretning.

Vi kan fx hjælpe med at skabe et overblik over relevante standarder for dit innovationsprojekt, dit produkt eller din forretning.

Kontakt os på standarder@ds.dk

 

Kontakt

Signe Annette Bøgh
Signe Annette Bøgh Seniorkonsulent | Senior Consultant
International & EU Politik
E: sab@ds.dk
T: 39 96 62 28