Video: MorgenBriefing om cyber- og informationssikkerhed

22. september 2020

Video: MorgenBriefing om cyber- og informationssikkerhed

Nåede du ikke at se Dansk Standards live MorgenBriefing om cyber- og informationssikkerhed, kan du se optagelsen her.

Danske virksomheder, store som små, står overfor en lang række udfordringer. Digitaliseringen og den teknologiske udvikling går rivende stærkt og det stiller nye krav til beskyttelse af følsomme og kritiske informationer. Men hvordan sikrer man som mindre virksomhed med begrænsede ressourcer, at der er styr på både privatlivsbeskyttelse, informationssikkerhed og cybersikkerhed?

På Dansk Standards MorgenBriefing stillede eksperterne skarpt på, hvordan organisationer kan takle det nye risikolandskab. Samtidig kom de omkring, hvordan værktøjskassen af nye standarder understøtter virksomheden arbejde med beskyttelse af data, herunder privatlivsbeskyttelse, risikostyring og valg af tekniske foranstaltninger.

Se MorgenBriefing om cyber- og informationssikkerhed

 

 

Kontakt

Se også

Forbered virksomheden på det uventede

27. april 2020

Forbered virksomheden på det uventede

Alle virksomheder og organisationer står over for en vis mængde usikkerhed og deraf følgende risici. Med indførelse af risiko- og robusthedsledelse kan virksomheden lettere styre igennem en eventuel krise og stadig opnå de mål, som virksomheden ha...

Cyberangreb kan ramme alle  – har du styr på informationssikkerheden?

14. juli 2020

Cyberangreb kan ramme alle – har du styr på informationssikkerheden?

I takt med øget digitalisering stiger risikoen for hackerangreb og anden IT-kriminalitet. Derfor er det afgørende at have effektive værktøjer og processer for informationssikkerhed.

Når virksomhedens eneste sikkerhed er usikkerhed

03. september 2019

Når virksomhedens eneste sikkerhed er usikkerhed

Den internationale standard ISO 31000 for Risk Management er nu fulgt op af en ny udgave af standarden DS/ISO 31010, der gennemgår de forskellige teknikker til vurdering af risici.

Standard skal sikre privatlivets fred

04. november 2019

Standard skal sikre privatlivets fred

Når vi bestiller tid hos lægen, logger på netbanken eller booker flybilletter på nettet, deler vi vores personlige oplysninger. Digitalisering, globalisering og personliggørelsen af ydelser og services skaber nye markeder, men rejser også spørgsmå...