Webinar om hvordan du arbejder systematisk med FN’s verdensmål

05. februar 2021

Webinar om hvordan du arbejder systematisk med FN’s verdensmål

CLEAN og Dansk Standard inviterer til webinar d. 23. marts for virksomheder om at bruge standarder som redskaber til at arbejde med FN’s verdensmål.

For virksomheder handler FN’s verdensmål både om grøn samvittighed og forretningspotentiale. Derfor ønsker flere og flere virksomheder at arbejde med FN’s verdensmål på et strategisk niveau. Men det kan være svært at overskue, hvordan du bedst tager hul på projektet og får struktureret dit arbejde.

CLEAN og Dansk Standard stiller på dette webinar skarpt på, hvordan du kan systematisere og ikke mindst dokumentere arbejdet med verdensmålene. Du får et indblik i, hvordan standarder kan være et nyttigt redskab i den forbindelse.

Tilmelding

Webinaret, FN’s verdensmål, standarder og din virksomhed, foregår tirsdag d. 23. marts, kl. 10 – 11.15. Tilmelding sker via CLEANs hjemmeside.

 

På webinaret får du:

 • inspiration til at arbejde strategisk med FN’s verdensmål
 • viden om, hvilken værdi det kan give din virksomhed at anvende standarder som et redskab til at strukturere arbejdet med FN’s verdensmål
 • konkrete eksempler på, hvordan man kan arbejde strategisk og proaktivt med FN’s verdensmål
 • indblik i, hvordan du kan koble arbejdet med FN’s verdensmål ind i din virksomheds miljøledelsessystem

Program

 • Kl. 10.00 Velkomst
 • Danmarks miljøklynge og FNs verdensmål v/Maria Skotte, CLEAN
  Miljøteknologi bidrager direkte til FNs verdensmål. Bliv klogere på aktiviteter i den nationale klynge for miljøteknologi.
 • Brug standarder som konkret redskab til at arbejde med FN’s verdensmål v/ Maibritt Agger, Dansk Standard
  Hør hvordan standarder kan bidrage til at strukturere jeres arbejde med FN’s verdensmål, og hvordan I kommer godt i gang.
 • Tag aktiv stilling til FN’s verdensmål v/ Peter Harpsøe Engel, Dansk Retursystem
  Få et indblik i hvordan Dansk Retursystem arbejder med CSR-mål og et CSR-ledelsessystem og hvordan de har arbejdet med at integrere verdensmålene i deres virksomhedsstrategi.
 • Få struktur på dit arbejde med FN’s verdensmål med ISO 14001 for miljøledelse v/ Susan Redder Bruun, Dansk Standard
  Bliv inspireret til hvordan miljøledelsesstandarden ISO 14001 kan hjælpe med at måle og dokumentere jeres løbende arbejde med FN’s verdensmål.
 • Kl. 11.15 Tak for i dag

Læs mere om standarder og FN’s verdensmål

 

Kontakt

Berit Aadal
Berit Aadal Seniorkonsulent | Senior Consultant
Sekretariater, udvalg og netværk II
E: baa@ds.dk
T: 39966296

Se også

Unge ingeniører gav bud på standarders understøttelse af mål 7 og 11

22. juni 2021

Unge ingeniører gav bud på standarders understøttelse af mål 7 og 11

28 unge, talentfulde ingeniører og teknikere fra Norden gav deres input til ”den bæredygtige skole”, da Dansk Standard i samarbejde med de nordiske lande afholdt den første nordiske Young Professionals-workshop om elektrotekniske standarder og der...

Bæredygtighedskurser er i høj kurs

26. april 2021

Flere og flere vil arbejde med bæredygtighed – og kunne dokumentere indsatsen

Et stigende antal virksomheder efterspørger konkrete værktøjer til at arbejde strategisk og systematisk med bæredygtighed og FN’s verdensmål. Derfor sætter Dansk Standard fortsat flere bæredygtighedskurser på programmet.

29. marts 2021

FN’s verdensmål, standarder og din virksomhed

Se eller gense webinaret om FN’s verdensmål, som Dansk Standard afholdt sammen med CLEAN den 23. marts 2021. Webinaret giver inspiration til, hvordan man som virksomhed kan strukturere og dokumentere sit arbejde med FN’s verdensmål.

Brug kunstig intelligens til at nå FN’s verdensmål

10. december 2020

Brug kunstig intelligens til at nå FN’s verdensmål

Der er et kæmpe potentiale i at bruge kunstig intelligens som en løftestang for bæredygtighed, og det bør danske virksomheder blive bedre til at udnytte. Men skal det for alvor lykkes, skal der være tillid til at teknologien er tryg og sikker at a...