05. februar 2021

Webinar om hvordan du arbejder systematisk med FN’s verdensmål

CLEAN og Dansk Standard inviterer til webinar d. 23. marts for virksomheder om at bruge standarder som redskaber til at arbejde med FN’s verdensmål.

For virksomheder handler FN’s verdensmål både om grøn samvittighed og forretningspotentiale. Derfor ønsker flere og flere virksomheder at arbejde med FN’s verdensmål på et strategisk niveau. Men det kan være svært at overskue, hvordan du bedst tager hul på projektet og får struktureret dit arbejde.

CLEAN og Dansk Standard stiller på dette webinar skarpt på, hvordan du kan systematisere og ikke mindst dokumentere arbejdet med verdensmålene. Du får et indblik i, hvordan standarder kan være et nyttigt redskab i den forbindelse.

Tilmelding

Webinaret, FN’s verdensmål, standarder og din virksomhed, foregår tirsdag d. 23. marts, kl. 10 – 11.15. Tilmelding sker via CLEANs hjemmeside.

 

På webinaret får du:

 • inspiration til at arbejde strategisk med FN’s verdensmål
 • viden om, hvilken værdi det kan give din virksomhed at anvende standarder som et redskab til at strukturere arbejdet med FN’s verdensmål
 • konkrete eksempler på, hvordan man kan arbejde strategisk og proaktivt med FN’s verdensmål
 • indblik i, hvordan du kan koble arbejdet med FN’s verdensmål ind i din virksomheds miljøledelsessystem

Program

 • Kl. 10.00 Velkomst
 • Danmarks miljøklynge og FNs verdensmål v/Maria Skotte, CLEAN
  Miljøteknologi bidrager direkte til FNs verdensmål. Bliv klogere på aktiviteter i den nationale klynge for miljøteknologi.
 • Brug standarder som konkret redskab til at arbejde med FN’s verdensmål v/ Maibritt Agger, Dansk Standard
  Hør hvordan standarder kan bidrage til at strukturere jeres arbejde med FN’s verdensmål, og hvordan I kommer godt i gang.
 • Tag aktiv stilling til FN’s verdensmål v/ Peter Harpsøe Engel, Dansk Retursystem
  Få et indblik i hvordan Dansk Retursystem arbejder med CSR-mål og et CSR-ledelsessystem og hvordan de har arbejdet med at integrere verdensmålene i deres virksomhedsstrategi.
 • Få struktur på dit arbejde med FN’s verdensmål med ISO 14001 for miljøledelse v/ Susan Redder Bruun, Dansk Standard
  Bliv inspireret til hvordan miljøledelsesstandarden ISO 14001 kan hjælpe med at måle og dokumentere jeres løbende arbejde med FN’s verdensmål.
 • Kl. 11.15 Tak for i dag

Læs mere om standarder og FN’s verdensmål

 

Kontakt

Berit Aadal
Berit Aadal Seniorkonsulent | Senior Consultant
Sekretariater, udvalg og netværk II
E: baa@ds.dk
T: 39966296

Se også

05. februar 2021

Webinar om hvordan du arbejder systematisk med FN’s verdensmål

CLEAN og Dansk Standard inviterer til webinar for virksomheder om at bruge standarder som redskaber til at arbejde med FN’s verdensmål.

10. december 2020

Brug kunstig intelligens til at nå FN’s verdensmål

Der er et kæmpe potentiale i at bruge kunstig intelligens som en løftestang for bæredygtighed, og det bør danske virksomheder blive bedre til at udnytte. Men skal det for alvor lykkes, skal der være tillid til at teknologien er tryg og sikker at a...

09. november 2020

Dansk Standard giver konkrete indspark til regeringens handlingsplan for FN’s verdensmål

Standarder og miljømærker kan være med til at understøtte omstillingen til en mere bæredygtig fremtid og indfri FN’s verdensmål. Derfor foreslår Dansk Standard en række konkrete initiativer som indspil til regeringens kommende danske handlingsplan...

13. oktober 2020

Miljøledelse – en hjælp til at indfri FN’s miljø- og klimamål

At passe på miljø og klima er en vigtig del af FN’s verdensmål og her spiller særligt standarden for miljøledelse en væsentlig rolle.