Webinar om hvordan du arbejder systematisk med FN’s verdensmål

05. februar 2021

Webinar om hvordan du arbejder systematisk med FN’s verdensmål

CLEAN og Dansk Standard inviterer til webinar d. 23. marts for virksomheder om at bruge standarder som redskaber til at arbejde med FN’s verdensmål.

For virksomheder handler FN’s verdensmål både om grøn samvittighed og forretningspotentiale. Derfor ønsker flere og flere virksomheder at arbejde med FN’s verdensmål på et strategisk niveau. Men det kan være svært at overskue, hvordan du bedst tager hul på projektet og får struktureret dit arbejde.

CLEAN og Dansk Standard stiller på dette webinar skarpt på, hvordan du kan systematisere og ikke mindst dokumentere arbejdet med verdensmålene. Du får et indblik i, hvordan standarder kan være et nyttigt redskab i den forbindelse.

Tilmelding

Webinaret, FN’s verdensmål, standarder og din virksomhed, foregår tirsdag d. 23. marts, kl. 10 – 11.15. Tilmelding sker via CLEANs hjemmeside.

 

På webinaret får du:

 • inspiration til at arbejde strategisk med FN’s verdensmål
 • viden om, hvilken værdi det kan give din virksomhed at anvende standarder som et redskab til at strukturere arbejdet med FN’s verdensmål
 • konkrete eksempler på, hvordan man kan arbejde strategisk og proaktivt med FN’s verdensmål
 • indblik i, hvordan du kan koble arbejdet med FN’s verdensmål ind i din virksomheds miljøledelsessystem

Program

 • Kl. 10.00 Velkomst
 • Danmarks miljøklynge og FNs verdensmål v/Maria Skotte, CLEAN
  Miljøteknologi bidrager direkte til FNs verdensmål. Bliv klogere på aktiviteter i den nationale klynge for miljøteknologi.
 • Brug standarder som konkret redskab til at arbejde med FN’s verdensmål v/ Maibritt Agger, Dansk Standard
  Hør hvordan standarder kan bidrage til at strukturere jeres arbejde med FN’s verdensmål, og hvordan I kommer godt i gang.
 • Tag aktiv stilling til FN’s verdensmål v/ Peter Harpsøe Engel, Dansk Retursystem
  Få et indblik i hvordan Dansk Retursystem arbejder med CSR-mål og et CSR-ledelsessystem og hvordan de har arbejdet med at integrere verdensmålene i deres virksomhedsstrategi.
 • Få struktur på dit arbejde med FN’s verdensmål med ISO 14001 for miljøledelse v/ Susan Redder Bruun, Dansk Standard
  Bliv inspireret til hvordan miljøledelsesstandarden ISO 14001 kan hjælpe med at måle og dokumentere jeres løbende arbejde med FN’s verdensmål.
 • Kl. 11.15 Tak for i dag

Læs mere om standarder og FN’s verdensmål

 

Kontakt

Berit Aadal
Berit Aadal Chefkonsulent | Chief Consultant
Standardisering | Digital & Bæredygtighed
E: baa@ds.dk
T: 39 96 62 96

Se også

Danmark i spidsen for historisk FN-samarbejde om international verdensmålsstandard

03. november 2023

Danmark i spidsen for historisk FN-samarbejde om international verdensmålsstandard

FN og den internationale standardiseringsorganisation ISO er for første gang nogensinde gået sammen i et partnerskab om at udvikle en international ledelsesstandard for FN’s verdensmål. Danmark har taget initiativ til standarden og skal lede arbej...

16. august 2023

Ny, certificerbar standard for FN’s verdensmål

Se eller gense webinaret om en ny, certificerbar standard for FN’s verdensmål, hvor du kan høre, hvordan du kan sikre dansk indflydelse på det kommende internationale ledelsessystem for FN’s verdensmål.

Ny, dansk arbejdsgruppe skal udvikle FN-standard

26. juni 2023

Ny, dansk arbejdsgruppe skal udvikle FN-standard

En ny standard for FN’s verdensmål blev vedtaget i marts 2023 i den internationale standardiseringsorganisation, ISO. Formålet er at udvikle et ledelsessystem, som virksomheder kan blive certificeret i. Nu skal der nedsættes en dansk arbejdsgruppe...

Danmark har stillet forslag om en international SDG-standard

23. september 2022

Danmark har stillet forslag om en international SDG-standard

Rigtig mange virksomheder arbejder med FN’s Verdensmål. Men risikoen for SDG-washing og bæredygtighedsindsatser, der ikke gør en forskel, er stor. Derfor er der brug for en ISO-ledelsestandard, der skal hjælpe virksomheder og organisationer med at...