29. marts 2021

FN’s verdensmål, standarder og din virksomhed

Se eller gense webinaret om FN’s verdensmål, som Dansk Standard afholdt sammen med CLEAN den 23. marts 2021. 

Webinaret giver inspiration til, hvordan man som virksomhed kan strukturere og dokumentere sit arbejde med FN’s verdensmål, samt hvordan standarder kan være et nyttigt redskab i den forbindelse. Dansk Retursystem deler ud af sine konkrete erfaringer med at arbejde proaktivt med verdensmålene som en integreret del af virksomhedens strategi. Herudover fortæller Dansk Standard, hvordan du kan koble arbejdet med FN’s verdensmål ind i din virksomheds miljøledelsessystem.

 

 

Kontakt

Berit Aadal
Berit Aadal Seniorkonsulent | Senior Consultant
Sekretariater, udvalg og netværk II
E: baa@ds.dk
T: 39966296

Se også

29. marts 2021

FN’s verdensmål, standarder og din virksomhed

Se eller gense webinaret om FN’s verdensmål, som Dansk Standard afholdt sammen med CLEAN den 23. marts 2021. Webinaret giver inspiration til, hvordan man som virksomhed kan strukturere og dokumentere sit arbejde med FN’s verdensmål.

Webinar om hvordan du arbejder systematisk med FN’s verdensmål

05. februar 2021

Webinar om hvordan du arbejder systematisk med FN’s verdensmål

CLEAN og Dansk Standard inviterer til webinar for virksomheder om at bruge standarder som redskaber til at arbejde med FN’s verdensmål.

Brug kunstig intelligens til at nå FN’s verdensmål

10. december 2020

Brug kunstig intelligens til at nå FN’s verdensmål

Der er et kæmpe potentiale i at bruge kunstig intelligens som en løftestang for bæredygtighed, og det bør danske virksomheder blive bedre til at udnytte. Men skal det for alvor lykkes, skal der være tillid til at teknologien er tryg og sikker at a...

Dansk Standard giver konkrete indspark til regeringens handlingsplan for FN’s verdensmål

09. november 2020

Dansk Standard giver konkrete indspark til regeringens handlingsplan for FN’s verdensmål

Standarder og miljømærker kan være med til at understøtte omstillingen til en mere bæredygtig fremtid og indfri FN’s verdensmål. Derfor foreslår Dansk Standard en række konkrete initiativer som indspil til regeringens kommende danske handlingsplan...