29. marts 2021

FN’s verdensmål, standarder og din virksomhed

Se eller gense webinaret om, hvordan du arbejder systematisk med FN’s verdensmål, som Dansk Standard afholdt sammen med CLEAN den 23. marts 2021. 

Webinaret giver inspiration til, hvordan man som virksomhed kan strukturere og dokumentere sit arbejde med FN’s verdensmål, samt hvordan standarder kan være et nyttigt redskab i den forbindelse. Dansk Retursystem deler ud af sine konkrete erfaringer med at arbejde proaktivt med verdensmålene som en integreret del af virksomhedens strategi. Herudover fortæller Dansk Standard, hvordan du kan koble arbejdet med FN’s verdensmål ind i din virksomheds miljøledelsessystem.

 

 

Kontakt

Berit Aadal
Berit Aadal Seniorkonsulent | Senior Consultant
Sekretariater, udvalg og netværk II
E: baa@ds.dk
T: 39966296

Se også

Unge ingeniører gav bud på standarders understøttelse af mål 7 og 11

22. juni 2021

Unge ingeniører gav bud på standarders understøttelse af mål 7 og 11

28 unge, talentfulde ingeniører og teknikere fra Norden gav deres input til ”den bæredygtige skole”, da Dansk Standard i samarbejde med de nordiske lande afholdt den første nordiske Young Professionals-workshop om elektrotekniske standarder og der...

Bæredygtighedskurser er i høj kurs

26. april 2021

Flere og flere vil arbejde med bæredygtighed – og kunne dokumentere indsatsen

Et stigende antal virksomheder efterspørger konkrete værktøjer til at arbejde strategisk og systematisk med bæredygtighed og FN’s verdensmål. Derfor sætter Dansk Standard fortsat flere bæredygtighedskurser på programmet.

Webinar om hvordan du arbejder systematisk med FN’s verdensmål

05. februar 2021

Webinar om hvordan du arbejder systematisk med FN’s verdensmål

CLEAN og Dansk Standard inviterer til webinar for virksomheder om at bruge standarder som redskaber til at arbejde med FN’s verdensmål.

Brug kunstig intelligens til at nå FN’s verdensmål

10. december 2020

Brug kunstig intelligens til at nå FN’s verdensmål

Der er et kæmpe potentiale i at bruge kunstig intelligens som en løftestang for bæredygtighed, og det bør danske virksomheder blive bedre til at udnytte. Men skal det for alvor lykkes, skal der være tillid til at teknologien er tryg og sikker at a...