Video: Webinar om EU’s initiativer inden for cybersikkerhed

25. maj 2022

Video: Webinar om EU’s initiativer inden for cybersikkerhed

EU’s fokus på cybersikkerhed er vokset gennem de seneste år i takt med de stigende antal af cyberangreb i Europa. Nogle af de initiativer, der igennem de seneste par år afspejler EU’s ambitioner om at højne niveauet for cyber- og informationssikkerhed i hele Europa, er bl.a. implementeringen af GDPR-lovgivningen, EU’s strategi for cybersikkerhed og NIS-direktivet.

Dette webinar giver dig et overblik over, hvilke yderligere initiativer der er på vej. Derudover dykker vi ned i nogle af de enkelte initiativer så som det nye NIS-direktiv (NIS2) og Cybersecurity Act. Vi ser også nærmere på, hvad initiativerne kommer til at betyde for cybersikkerheden i Europa, og hvilken indflydelse de vil få på danske virksomheder. 

Præsentation fra webinaret 

Se eller gense webinar

 

 

Kontakt

Berit Aadal
Berit Aadal Chefkonsulent | Chief Consultant
Standardisering | Digital & Bæredygtighed
E: baa@ds.dk
T: 39 96 62 96

Se også

kom i gang med arbejdet med cirkulær økonomi og data

18. marts 2024

Webinar: Kom i gang med arbejdet med cirkulær økonomi og data

Se eller gense dette webinar, hvor Dansk Standard introducerer en ny guide med gode råd til, hvordan virksomheder bedst kommer i gang med at anvende data til at understøtte de cirkulære forretningsmodeller.

Ny guide skal styrke brug af data i den cirkulære økonomi

15. marts 2024

Ny guide skal styrke brug af data i den cirkulære økonomi

Data er et vigtigt element i cirkulære forretningsmodeller, og nu har Dansk Standard udgivet en guide, der hjælper virksomheder til brug af datadrevne løsninger i den cirkulære omstilling.

06. februar 2024

Det digitale produktpas – hvordan får vi en effektiv dataudveksling?

Se eller gense dette webinar om det digitale produktpas, hvor du får indblik i det i fremtidens krav til effektiv dataudveksling.

02. februar 2024

Webinar om de nye europæiske IT-tilgængelighedskrav

Se eller gense dette webinar, der giver en dybdegående forståelse af EU's tilgængelighedsdirektiv, inklusiv de IT-tilgængelighedsstandarder, der støtter op om lovgivningen.