10. juni 2022

Se eller gense webinaret om de nye strukturer og foranstaltninger i ISO/IEC 27001 og 27002

Webinaret henvender sig til alle, der arbejder med informationssikkerhed, og som ønsker en hurtig introduktion til ISO/IEC 27001 og ISO/IEC 27002, samt de nye ændringer i de reviderede udgaver.

Anders Linde fra Dansk Standard, som underviser og rådgiver i standarderne giver dig et overblik over ændringerne i de nye udgaver af ISO/IEC 27001 og ISO/IEC 27002, og hvad det kan komme til at betyde for dig, der allerede arbejder med standarderne.

Henning Mortensen, CISO i Brødrene A & O Johansen og formand for Rådet for Digital Sikkerhed, giver en konkret vinkel på, hvordan de arbejder med informationssikkerhedsstandarder, og hvilken værdi det tilfører deres virksomhed.

Præsentation fra webinaret 

Se eller gense webinar



Kontakt

Berit Aadal
Berit Aadal Seniorkonsulent | Senior Consultant
Standardisering | Digital & Bæredygtighed
E: baa@ds.dk
T: 39 96 62 96

Se også

kom i gang med arbejdet med cirkulær økonomi og data

18. marts 2024

Webinar: Kom i gang med arbejdet med cirkulær økonomi og data

Se eller gense dette webinar, hvor Dansk Standard introducerer en ny guide med gode råd til, hvordan virksomheder bedst kommer i gang med at anvende data til at understøtte de cirkulære forretningsmodeller.

Ny guide skal styrke brug af data i den cirkulære økonomi

15. marts 2024

Ny guide skal styrke brug af data i den cirkulære økonomi

Data er et vigtigt element i cirkulære forretningsmodeller, og nu har Dansk Standard udgivet en guide, der hjælper virksomheder til brug af datadrevne løsninger i den cirkulære omstilling.

06. februar 2024

Det digitale produktpas – hvordan får vi en effektiv dataudveksling?

Se eller gense dette webinar om det digitale produktpas, hvor du får indblik i det i fremtidens krav til effektiv dataudveksling.

02. februar 2024

Webinar om de nye europæiske IT-tilgængelighedskrav

Se eller gense dette webinar, der giver en dybdegående forståelse af EU's tilgængelighedsdirektiv, inklusiv de IT-tilgængelighedsstandarder, der støtter op om lovgivningen.