10. juni 2022

Se eller gense webinaret om de nye strukturer og foranstaltninger i ISO/IEC 27001 og 27002

Webinaret henvender sig til alle, der arbejder med informationssikkerhed, og som ønsker en hurtig introduktion til ISO/IEC 27001 og ISO/IEC 27002, samt de nye ændringer i de reviderede udgaver.

Anders Linde fra Dansk Standard, som underviser og rådgiver i standarderne giver dig et overblik over ændringerne i de nye udgaver af ISO/IEC 27001 og ISO/IEC 27002, og hvad det kan komme til at betyde for dig, der allerede arbejder med standarderne.

Henning Mortensen, CISO i Brødrene A & O Johansen og formand for Rådet for Digital Sikkerhed, giver en konkret vinkel på, hvordan de arbejder med informationssikkerhedsstandarder, og hvilken værdi det tilfører deres virksomhed.

Præsentation fra webinaret 

Se eller gense webinar



Kontakt

Berit Aadal
Berit Aadal Chefkonsulent | Chief Consultant
Standardisering | Digital & Bæredygtighed
E: baa@ds.dk
T: 39 96 62 96

Se også

Data og digitalisering får betydelig rolle i den bæredygtige udvikling

09. oktober 2024

Data og digitalisering får betydelig rolle i den bæredygtige udvikling

Bæredygtighed får større fokus i bygge- og anlægsbranchen, og det er en nødvendighed, hvis vi skal nå EU’s klimamål i 2050. Men for at skabe de bæredygtige forandringer er der er behov for øget digitalisering samt strømlinede metoder og værktøjer...

09. september 2024

Nye standarder under radioudstyrsdirektivet styrker cybersikkerhed

Se eller gense webinaret om de nye standarder under radioudstyrsdirektivet, hvor vi sætter fokus på, hvordan de styrker cybersikkerheden.

Data spaces – nye standarder på vej

28. august 2024

Data spaces – nye standarder på vej

Se eller gense webinaret, hvor du kunne høre mere om hvad et data space er, og hvilken rolle standardisering forventes at få for at understøtte datadeling på det europæiske marked.

25. juni 2024

Cyber Resilience Act og de kommende krav til danske virksomheder

Se eller gense webinaret om Cyber Resilience Act, hvor du får en introduktion til Cyber Resilience Act og et indblik i de kommende cybersikkerhedskrav som danske virksomheder skal leve op til.