ISO 56006 Innovationsledelse – Værktøjer og metoder til strategisk intelligens-ledelse

Konstant skiftende miljøer, teknologier og lovgivninger er blot nogle få af de mange faktorer, som en organisation skal tage højde for. ISO 56006 giver værktøjer til strategisk intelligens-ledelse, der hjælper organisationer bedst muligt med at reagere på ændringer i deres miljø.

Køb standarden i webshop

Hvad er ISO 56006?

ISO 56006 er en international ledelsesstandard for innovationsledelse, der giver værktøjer og metoder til strategisk intelligens-ledelse. Standarden giver en række retningslinjer, der understøtter strategisk intelligens inden for innovationsledelse, og hjælper dermed organisationer med at etablere effektive processer for brug af information på den bedst mulige måde.

Hvorfor arbejde med innovationsledelse?

Vores dynamiske og ustabile verden kræver, at strategisk tænkende ledere bruger viden, information og analyse til at definere deres organisations- og innovationsstrategi. Gennem effektiv analyse og brug af information, kan organisationer og virksomheder bedst muligt reagere på ændringer i deres miljø og dermed have en konkurrencefordel. Organisationer og virksomheder kan bruge standarden til en række af formål, herunder implementering af en struktureret tilgang til problemløsning samt forudsigelse af risici og usikkerhed.

Hvem kan arbejde med ISO 56006?

Strategisk intelligens er tværgående og tværsektoriel af natur, og standarden kan derfor anvendes af alle organisationer og virksomheder. ISO 56006 er ikke begrænset til innovationsaktiviteter, men kan gælde alle områder, hvor der kræves viden til strategisk beslutningstagning og efterfølgende handlinger.

Fordele ved at arbejde med ISO 56006

  • ISO 56006 for innovationsledelse kan hjælpe organisationer og virksomheder med bedst muligt at reagere på ændringer i deres miljø, hvilket giver dem en konkurrencefordel.
  • Standarden hjælper virksomheder med etablering af strategi inden for strategisk intelligens-ledelse til understøttelse for virksomhedens innovationsaktiviteter og initiativer.
  • giver organisationer og virksomheder retningslinjer for strategisk intelligens inden for innovationsledelse.
  • Standarden vejleder i brug af værktøjerne og metoderne inden for strategisk intelligens-ledelse.
Kontakt

Mette Juul Sandager
Mette Juul Sandager Seniorkonsulent | Senior Consultant
Standardisering | El, Sundhed & Forbruger
E: mjs@ds.dk
T: 39 96 62 05

Køb af ISO 56006

I Dansk Standards webshop kan du købe standarden DS/ISO 56006:2021.

Mere viden

Styrk modstandsdygtigheden i jeres virksomhed

Guide

Styrk modstandsdygtigheden i jeres virksomhed

For at hjælpe virksomheder i gang med at blive mere modstandsdygtige, har Dansk Standard med støtte fra Erhvervsstyrelsen udgivet denne guide.