Om standarder

I hverdagen tænker vi sjældent over, at der er standarder overalt - selvom mange af dem har stor betydning for os. Standarder er til gavn for erhvervslivet, forbrugerne og samfundet.

Hvad er en standard
Standarder bord standarder

Hvad er en standard?

Der er mange ting, vi ikke ville vide uden standarder - hvornår er en cykelhjelm sikker nok? Hvordan signalerer vi, at der ikke må ryges her? Standarder giver svaret, meget oftere end du måske tror.

Hvad kan standarder gøre for dig
Samtale fordele

Hvad kan standarder gøre for min virksomhed?

For erhvervslivet gør standarder det bl.a. lettere at udvikle og producere produkter. For forbrugerne betyder standarder sikre og mere velfungerende produkter.

Ledelsesstandarder
Standarder ledelse

Ledelsessystemer

De fleste virksomheder har i dag i større eller mindre grad systematiseret deres ledelse og styring af virksomheden. Mange af dem har taget udgangspunkt i ledelsesstandarder.

Få hjælp til CE-mærkning
CE-mærket CE-mærket

CE-mærkning

Har du brug for hjælp til at komme i gang med CE-mærkning? Eller har du et CE-mærket produkt og har spørgsmål til mærkets krav? Så kan Dansk Standard hjælpe.

Byggeri og anlæg
Byggeplads Byggeri og anlæg

Byggeri og anlæg

Byggeriet fylder meget i dansk økonomi! Siden krisen i 2008 og det voldsomme dyk i Danmarks økonomi er antallet af beskæftige indenfor byggeri og anlæg steget støt til i dag ca. 175.000 beskæftigede.

Maskinstandarder og sikkerhed
Maskinsikkerhed Maskinstandarder

Maskinstandarder og sikkerhed

Få svar på de mest stillede spørgsmål om maskindirektivet, maskinstandarder og sikkerhed.