MorgenBriefing: Cyber- og informationssikkerhed

På Dansk Standards MorgenBriefing hiver vi værktøjskassen af standarder frem og stiller skarpt på de udfordringer, der ligger i digitaliseringen i forhold til cyber- og informationssikkerhed – og hvordan man kan løse dem. 

MorgenBriefing 22. september hos Dansk Standard

Danske virksomheder, store som små, står overfor en lang række udfordringer. Digitaliseringen og den teknologiske udvikling går rivende stærkt og det stiller nye krav til beskyttelse af følsomme og kritiske informationer.

Men hvordan sikrer man som mindre virksomhed med begrænsede ressourcer, at der er styr på både privatlivsbeskyttelse og cybersikkerhed? På Dansk Standards MorgenBriefing stiller eksperterne skarpt på, hvordan organisationer kan takle det nye risikolandskab.

Dagens indlæg vil samtidig gøre dig blive klogere på, hvordan værktøjskassen af nye standarder understøtter virksomheden arbejde med beskyttelse af data, herunder privatlivsbeskyttelse, risikostyring og valg af tekniske foranstaltninger.

Det er nemlig ikke længere et spørgsmål om, hvorvidt man skal forholde sig til informationssikkerhed, men hvordan.

Det får du ud af det

 • Svar på hvordan standarder kan hjælpe dig og din virksomhed
 • Viden om informationssikkerhed og standardisering på området
 • Indblik i trends, tendenser og udfordringer i branchen
 • Eksempler på konkrete erfaringer med cyber- og informationssikkerhed

Målgruppe

Arrangementet henvender sig til virksomheder og andre, der beskæftiger sig med eller har interesse for cyber- og informationssikkerhed.

De-briefing

Kom et spadestik dybere: Efter Dansk Standards morgenbriefing om cyber- og informationssikkerhed, holder vi en de-briefing, hvor vi ser nærmere på værdien og udbyttet for forretningen af at arbejde med standarder inden for cyber- og informationssikkerhed.

Tilmelding til de-briefing

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til arrangementet er du velkommen til at kontakte presseansvarlig Lisa Klæsøe på lio@ds.dk eller på tlf. 27 12 93 69

Program

 • 08.30-09.00 Registrering og morgenmad
  • 09.00-09.05 Velkomst v. Jens Heiede, standardiseringsdirektør, Dansk Standard
 • 09.05-09.30 Cybersikkerhed i Danmark anno 2020 v. Peter Kruse, cybersikkerhedsekspert, medstifter af CSIS Group
 • 09.30-09.55 Certificeret i privatlivsbeskyttelse efter ISO/IEC 27701 - Danmarks første og en SMV! v. Helle Friborg, CEO, Leave A Mark Consulting Group
 • 09.55-10.05 Pause
 • 10.05-10.30 Forretningsudsyn og privatlivshensyn – de næste standarder er på vej v. Anders Linde, chefkonsulent, Dansk Standard
 • 10.30-10.55 Fra KMD til SMV - risikostyring i øjenhøjde v. Rasmus Theede, selvstændig konsulent
 • 10.55-11.00 Tak for i dag v. Anne Holm Sjøberg, afdelingschef, Dansk Standard


De-briefing (særskilt arrangement efter MorgenBriefing) 11.10 - 13.00 De-briefing- inklusiv sandwiches (læs mere om de-briefing og tilmeld dig her)

Deltag via livestreaming

Du har også mulighed for at deltage online.

Dato for afholdelse


Billeder, video og streaming

Der kan blive taget billeder, video og streaming ved arrangementet. Billederne og videoerne vil som udgangspunkt være stemningsbilleder og ikke personfokuserede billeder og videoer.

Dansk Standard forbeholder sig ret til at bruge billederne og videoerne til markedsføring af egne produkter og ydelser.

Find vej

Vi har kontor i den karakteristiske bygning Portland Towers.

Adresse
Göteborg Plads 1
2150 Nordhavn