MorgenBriefing: Cobots - Hvordan skaber vi fremtidens sikre robotter?

MorgenBriefing 13. marts hos Dansk Standard

Robotterne kommer. Og de kommer tæt på os mennesker. Robotter klarer flere og flere opgaver på vores arbejdspladser og i vores hjem. Selvom de er enormt avancerede, er det tætte samarbejde mellem menneske og maskine ikke uden risici. Så hvad stiller man op med sikkerheden, når de mange nye løsninger skal integreres?

Sikkerhed er omdrejningspunktet for Dansk Standards udvalg for robotter. Her finder branchens aktører internationale løsninger på de fælles udfordringer og risici. Kom og hør, hvordan standarder kan skabe værdi og øge sikkerheden hos fremtidens robotter.

Det får du ud af det

 • Svar på hvordan standarder kan hjælpe dig og din virksomhed
 • Viden om robotsikkerhed og standardisering på området
 • Indblik i trends, tendenser og udfordringer i branchen
 • Eksempler på konkrete erfaringer med cobots
Målgruppe

Arrangementet henvender sig til virksomheder og andre, der beskæftiger sig med eller har interesse for robotter, cobots og robotsikkerhed.

Talere

Program følger senere her på siden. Hvis du ønsker direkte besked, når det endelige program er på plads, kan du sende en mail til dsweb@ds.dk.

Hvis du har spørgsmål til arrangementet er du velkommen til at kontakte presseansvarlig Lisa Klæsøe på lio@ds.dk eller på 27 12 93 69


Program

Program følger snarest

Billeder

Der kan lejlighedsvis blive taget billeder ved arrangementet. Billederne vil som udgangspunkt være stemningsbilleder og ikke personfokuserede billeder. Dansk Standard forbeholder sig ret til at bruge billederne til markedsføring af egne produkter og ydelser.

  Find vej

  Vi har kontor i den karakteristiske bygning Portland Towers.

  Adresse
  Göteborg Plads 1
  2150 Nordhavn