MorgenBriefing: Skab værdi med cirkulær økonomi i byggeriet

Oversigt

Cirkulær økonomi er kommet for at blive – også i byggeriet. Men skal din løsning give forretningsmæssig værdi, skal du kunne dokumentere dens egenskaber.

Kom til MorgenBriefing hos Dansk Standard den 7. november kl. 08.30-11.00 og bliv klogere på, hvordan cirkulær økonomi i byggebranchen kan skabe værdi for din forretning og hvordan du samtidig lever op til kravene på markedet.

Det får du ud af det

  • Viden om standardisering inden for cirkulær økonomi
  • Viden om i vigtigheden af dokumentation af både bæredygtigheden og materialernes egenskaber
  • Indblik i konkrete erfaringer med cirkulær økonomi i byggeriet


Målgruppe

Arrangementet henvender sig til virksomheder i bygge- og anlægssektoren, som ønsker at arbejde med cirkulær økonomi, herunder særligt til virksomhedsledere, bygherrer, produktudviklere, arkitekter samt medarbejdere med ansvar for miljø og kvalitet.

Talere

Information følger snarest.

Hvis du har spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte kommunikationskonsulent Nina Vindel på nvi@ds.dk.

Program

  • Program følger snarest.

Billeder

Der kan lejlighedsvis blive taget billeder ved arrangementet. Billederne vil som udgangspunkt være stemningsbilleder og ikke personfokuserede billeder. Dansk Standard forbeholder sig ret til at bruge billederne til markedsføring af egne produkter og ydelser.