Video: Nye krav til afløb – ny DS 432

07. oktober 2020

Video: Nye krav til afløb – ny DS 432

Nåede du ikke at se Dansk Standards webinar om den nye DS 432 og ændringerne på afløbsområdet – eller vil du gerne gense det – så kan du finde optagelsen her, hvor du også kan se oplægsholdernes slides.

En række ændringer på afløbsområdet får betydning for entreprenører og rådgivere. Særligt er der fokus på ændring af dimensionering som følge af større regnintensitet.

Derfor er der kommet en ny version af DS 432, afløbsinstallationer.

Ud over dimensionering er en række andre afsnit blevet opdateret til den gældende lovgivning, idet den tidligere udgave af standarden indeholdt flere afsnit med detaljeret gennemgang af lovgivning, som siden er ændret. Desuden er der sket en del inden for produktudvikling på afløbsområdet siden standardens seneste revision i 2009, hvilket der også tages højde for i den opdaterede version af DS 432.

Video: Se eller gense webinaret

Se også

Standarder skaber tillid

06. januar 2020

Standarder skaber tillid

For VELUX er standarder med til at sikre transparens og fair konkurrence. Uden standarder ville bygningsdesignere og boligejere have svært ved at finde viden om produkters performance og sammenligne forskellige ovenlysvinduer på markedet.

Standarder skal understøtte grønt byggeri

24. marts 2020

Standarder skal understøtte grønt byggeri

Klimapartnerskabet for bygge- og anlægssektoren har givet deres bud på, hvordan man frem til 2030 kan reducere CO2-udledningen med 5.800.000 ton om året. Standarder er et af redskaberne.

Nye regler for afløb - DS 432 i ny version

07. september 2020

Nye krav til afløb - DS 432 i ny version

En række ændringer på afløbsområdet får betydning for entreprenører og rådgivere. Særligt er der fokus på ændring af dimensionering som følge af større regnintensitet. Hør mere på Dansk Standards webinar 7. oktober om ændringerne i DS 432.