Webinar: Cyber- og informationssikkerhed – værdien af standarder

09. oktober 2020

Webinar: Cyber- og informationssikkerhed – værdien af standarder

Den 29. oktober 13.00 – 14.15 Infinit og Dansk Standard inviterer til et webinar, der stiller skarpt på cyber- og informationssikkerhed og værdien af at anvende standarder. På webinaret kommer du både helt op i helikopteren og en tur ned i maskinrummet.

Program

Det aktuelle trusselsbillede

Tobias Liebetrau, postdoc, Københavns Universitet

Tobias tegner et billede af de aktuelle trusler, vi står overfor, nationalt såvel som internationalt. Du får hermed et overblik over de væsentligste udfordringer ift. cyber- og informationssikkerhed på både et samfundsmæssigt plan og set fra en virksomheds synspunkt.

Standarder for cyber- og informationssikkerhed

Berit Aadal, seniorkonsulent, Dansk Standard

En lang række af de udfordringer, vi står overfor inden for cyber- og informationssikkerhed, kan adresseres med standarder. Berit giver et indblik i de mest relevante cyber- og informationssikkerhedsstandarder og et overblik over, hvilke standarder der er på vej. Bliv klogere på, hvordan I kommer godt i gang med at anvende standarderne, og hvilken værdi de kan tilføre jeres organisation. 

Standarder i praksis

Allan Mathiasen, Quality Management Specialist, Flonidan

Mød en af de virksomheder, der aktivt har sat anvendelsen af cyber- og informationssikkerhedsstandarder på deres agenda. Allan deler ud af Flonidans erfaringer med at anvende standarder. Bliv klogere på, hvilken værdi standarderne giver, og få råd til, hvordan I selv kommer godt i gang med at anvende standarder.

 

Se også

Cyberangreb er en af de største trusler mod danske virksomheder

03. marts 2020

Cyberangreb er en af de største trusler mod danske virksomheder

Cyberangreb kan ramme alle, store som små, og kan have voldsomme konsekvenser for forretningen. Men det kan virke som en uoverskuelig opgave at få styr på cyber- og informationssikkerheden - især for mindre virksomheder. Standarden ISO/IEC 27001 e...

Cyberangreb kan ramme alle  – har du styr på informationssikkerheden?

14. juli 2020

Cyberangreb kan ramme alle – har du styr på informationssikkerheden?

I takt med øget digitalisering stiger risikoen for hackerangreb og anden IT-kriminalitet. Derfor er det afgørende at have effektive værktøjer og processer for informationssikkerhed.

Video: MorgenBriefing om cyber- og informationssikkerhed

22. september 2020

Video: MorgenBriefing om cyber- og informationssikkerhed

Nåede du ikke at se Dansk Standards live MorgenBriefing om cyber- og informationssikkerhed, kan du se optagelsen her.