Få tilskud til privat rådgivning til SMV’er

06. maj 2020

Få tilskud til privat rådgivning til SMV’er

Søg om op til 100.000 kroners rådgivning i informationssikkerhed eller privacy.

Ønsker din virksomhed at stå bedre rustet til at håndtere informationssikkerhed eller privatlivsbeskyttelse? Dansk Standard kan hjælpe med rådgivningen.

SMV:Digital har d. 20. april 2020 åbnet for ansøgninger på op til 100.000 kroners privat rådgivning til at hjælpe virksomheder med at gennemføre en digital omstilling inden for bl.a. digital sikkerhed.

Det er oplagt for virksomheder, der ønsker hjælp til at gribe informationssikkerhed eller privacy an på den rigtige måde at benytte ISO/IEC 27001 eller ISO/IEC 27701. Det kan Dansk Standard rådgive om.

ISO/IEC 27001 er en international ledelsesstandard for informationssikkerhed. Standarden er et styringsværktøj, der hjælper virksomheder til at beskytte værdifulde informationer - herunder persondata - på en sikker og troværdig måde.

ISO/IEC 27701 er en udvidelse af ISO/IEC 27001 og er et ledelsesværktøj, som giver indblik i de arbejdsgange og foranstaltninger, som organisationer bør etablere for at opnå en passende beskyttelse af personoplysninger.

Er du i tvivl om, hvad der passer til dit behov? Kontakt Anders Linde, chefkonsulent i Dansk Standard, på ali@ds.dk eller tlf. 6162 1500. Han kan hjælpe dig med at skitsere et forløb, der vil passe til netop din virksomhed.

Kontakt

Se også

Cyberangreb er en af de største trusler mod danske virksomheder

03. marts 2020

Cyberangreb er en af de største trusler mod danske virksomheder

Cyberangreb kan ramme alle, store som små, og kan have voldsomme konsekvenser for forretningen. Men det kan virke som en uoverskuelig opgave at få styr på cyber- og informationssikkerheden - især for mindre virksomheder. Standarden ISO/IEC 27001 e...

Forbered virksomheden på det uventede

27. april 2020

Forbered virksomheden på det uventede

Alle virksomheder og organisationer står over for en vis mængde usikkerhed og deraf følgende risici. Med indførelse af risiko- og robusthedsledelse kan virksomheden lettere styre igennem en eventuel krise og stadig opnå de mål, som virksomheden ha...

Standard skal sikre privatlivets fred

04. november 2019

Standard skal sikre privatlivets fred

Når vi bestiller tid hos lægen, logger på netbanken eller booker flybilletter på nettet, deler vi vores personlige oplysninger. Digitalisering, globalisering og personliggørelsen af ydelser og services skaber nye markeder, men rejser også spørgsmå...