Webinar: Additive Manufacturing – et skridt på vejen mod grøn omstilling

02. juni 2021

Webinar: Additive Manufacturing – et skridt på vejen mod grøn omstilling

Se eller gense Dansk Standards webinar om Additive Manufacturing og den grønne omstilling, der blev afholdt den 27. maj 2021 i samarbejde med Force Technology, Grundfos og Danish AM hub. 

På webinaret bliver du præsenteret for en række cases, der demonstrer hvordan Additiv Manufacturing kan bidrage til en mere bæredygtig produktion, og du får et indblik i teknologiens potentiale for at spille en vigtig rolle i den grønne omstilling.

Oplægget fra Leif Gram Nielsen, Grundfos, er ikke tilgængeligt.

Se webinaret

 

 

Kontakt

Berit Aadal
Berit Aadal Chefkonsulent | Chief Consultant
Standardisering | Digital & Bæredygtighed
E: baa@ds.dk
T: 39 96 62 96

Se også

3D print kan sikre en mere bæredygtig produktion – men der er behov for standarder

17. maj 2021

3D print kan sikre en mere bæredygtig produktion – men der er behov for standarder

Additive Manufacturing – eller 3D print – har stort potentiale for at blive en væsentlig driver i den grønne omstilling. Ikke blot fordi teknologien rummer en række fordele som reduceret spild, mindre lager og lokal produktion, men også fordi der...

Webinar: Nye standarder skal sikre kvaliteten af en 3D-printet komponent

14. maj 2020

Webinar: Nye standarder skal sikre kvaliteten af en 3D-printet komponent

Indførelsen af AM-teknologien stiller krav om nye standarder til at sikre kvaliteten af en 3D-printet komponent. I øjeblikket arbejdes der på internationalt plan ihærdigt på området: 13 standarder er allerede udgivet og henved 50 nye er på vej.

3D-print på dagsordenen

06. juni 2019

3D-print på dagsordenen

3D-print er i rivende udvikling. Og teknologien indebærer uendelige muligheder og fordele. Men i takt med at flere og flere virksomheder benytter sig af 3D-print, skaber det behov for fælles sprog og standarder.

Fremtidens krav til 3D-print bliver sat nu

08. april 2019

Fremtidens krav til 3D-print bliver sat nu

3D-print er hastigt på vej frem og det samme er standarder på området. Lige nu bliver der sat krav til alt lige fra processer, materialer, testmetoder og kvalitetsspecifikationer til data, design, miljø, sundhed og sikkerhed.