Dansk oversættelse af overskrifter på foranstaltninger i nyeste ISO/IEC 27002

12. august 2022

Dansk oversættelse af overskrifter på foranstaltninger i nyeste ISO/IEC 27002

Den reviderede udgave af den længe ventede standard ISO/IEC 27002 blev udgivet i februar 2022. Nu afventer vi den danske oversættelse.

Mens vi venter, har Dansk Standard som følge af den store efterspørgsel efter en dansk oversættelse af standarden, i første omgang oversat overskrifterne på foranstaltningerne fra ISO/IEC 27002:2022. Disse er nu blevet udgivet og kan købes i Dansk Standards webshop: https://webshop.ds.dk/standard/M364401/ds-inf-270-2022 

Udfordringen med at udgive standarden på de respektive europæiske sprog er, at alle europæiske lande skal vente med at udgive standarden på deres modersmål, indtil den internationale standard også er accepteret som en europæisk standard. Den proces er i fuld gang, og den europæiske og dermed danske version forventes at blive udgivet i Q4 i år.

Eftersom arbejdet med at oversætte den fulde standard stadig er i gang, kan der ske ændringer i de nuværende oversættelser af overskrifterne i foranstaltningerne.

 

Kontakt

Berit Aadal
Berit Aadal Seniorkonsulent | Senior Consultant
Sekretariater, udvalg og netværk II
E: baa@ds.dk
T: 39 96 62 96

Se også

08. september 2022

Hvordan risikostyrer man sin organisations informationssikkerhed?

Se eller gense dette webinar, hvor du får indblik i den nye version af ISO/IEC 27005, som er standarden for risikostyring i tilknytning til informationssikkerhed.

Cyberangreb på virksomheder: 11 tips til at beskytte jeres virksomhed

01. september 2022

Cyberangreb på virksomheder: 11 tips til at beskytte jeres virksomhed

I dagens digitale verden er virksomheder udsat for stadig flere og mere avancerede cyberangreb. Hvis ikke virksomhederne er forberedt på disse angreb, kan de blive alvorligt ramt – både økonomisk og på deres omdømme. Til at beskytte virksomheden m...

31. august 2022

Sådan styrker du modstandsdygtigheden i din virksomhed

Se eller gense dette webinar, hvor du får inspiration til, hvordan du kan arbejde med modstandsdygtighed i din virksomhed og ikke mindst med cybersikkerhed for at ruste virksomheden mod uforudsete hændelser.

Podcast: Cyberangreb kan ramme SMV’er hårdere

25. august 2022

Podcast: Cyberangreb kan ramme SMV’er hårdere

Cyberkriminelle diskriminerer ikke mellem hverken type eller størrelse af virksomheder, når de udøver cyberangreb – så længe de kriminelle ser en mulighed for at få fat i digitale informationer. Men på trods af det kan risikoen for cyberangreb vær...