Dansk oversættelse af overskrifter på foranstaltninger i nyeste ISO/IEC 27002

12. august 2022

Dansk oversættelse af overskrifter på foranstaltninger i nyeste ISO/IEC 27002

Den reviderede udgave af den længe ventede standard ISO/IEC 27002 blev udgivet i februar 2022. Nu afventer vi den danske oversættelse.

Mens vi venter, har Dansk Standard som følge af den store efterspørgsel efter en dansk oversættelse af standarden, i første omgang oversat overskrifterne på foranstaltningerne fra ISO/IEC 27002:2022. Disse er nu blevet udgivet og kan købes i Dansk Standards webshop: https://webshop.ds.dk/standard/M364401/ds-inf-270-2022 

Udfordringen med at udgive standarden på de respektive europæiske sprog er, at alle europæiske lande skal vente med at udgive standarden på deres modersmål, indtil den internationale standard også er accepteret som en europæisk standard. Den proces er i fuld gang, og den europæiske og dermed danske version forventes at blive udgivet i Q4 i år.

Eftersom arbejdet med at oversætte den fulde standard stadig er i gang, kan der ske ændringer i de nuværende oversættelser af overskrifterne i foranstaltningerne.

 

Kontakt

Berit Aadal
Berit Aadal Chefkonsulent | Chief Consultant
Standardisering | Digital & Bæredygtighed
E: baa@ds.dk
T: 39 96 62 96

Se også

29. november 2023

Risikostyring og informationssikkerhed – inspiration til at imødegå kravene i NIS2

Se eller gense dette webinar, hvor du kan høre mere om behovet for at adressere og systematisere arbejdet med de digitale risici, som er opstået i takt med den øgede digitalisering og de dertilhørende cybertrusler.

Nu kommer ISO/IEC 27005 for første gang på dans

03. november 2023

Nu kommer ISO/IEC 27005 for første gang på dansk

Den internationale vejledende standard til vurdering og håndtering af risici inden for informationssikkerhed, ISO/IEC 27005, som sidste år udkom i en ny version, kommer nu i dansk oversættelse. Standarden kan hjælpe virksomheder med at leve op til...

Digitale produkter skal sikres mod cybertrusler

12. september 2023

Digitale produkter skal sikres mod cybertrusler

EU’s Cyber Resilience Act skal være med til at sikre digitale produkter, som fx trådløse højtalere og apps, mod den stigende cyberkriminalitet. Ifølge DI bør danske virksomheder allerede nu sætte sig ind i de kommende krav, som kommer til at gælde...

Er du klar til NIS2 og de nye krav til cyber- og informationssikkerhed?

05. september 2023

Er du klar til NIS2 og de nye krav til cyber- og informationssikkerhed?

Skærpede krav og flere regler for flere virksomheder end tidligere – det er blandt konsekvenserne, når det noget mere omfattende NIS2-direktiv træder i kraft fra oktober 2024. Men i sidste ende betyder det også større sikkerhed for langt de fleste...