Dansk oversættelse af overskrifter på foranstaltninger i nyeste ISO/IEC 27002

12. august 2022

Dansk oversættelse af overskrifter på foranstaltninger i nyeste ISO/IEC 27002

Den reviderede udgave af den længe ventede standard ISO/IEC 27002 blev udgivet i februar 2022. Nu afventer vi den danske oversættelse.

Mens vi venter, har Dansk Standard som følge af den store efterspørgsel efter en dansk oversættelse af standarden, i første omgang oversat overskrifterne på foranstaltningerne fra ISO/IEC 27002:2022. Disse er nu blevet udgivet og kan købes i Dansk Standards webshop: https://webshop.ds.dk/standard/M364401/ds-inf-270-2022 

Udfordringen med at udgive standarden på de respektive europæiske sprog er, at alle europæiske lande skal vente med at udgive standarden på deres modersmål, indtil den internationale standard også er accepteret som en europæisk standard. Den proces er i fuld gang, og den europæiske og dermed danske version forventes at blive udgivet i Q4 i år.

Eftersom arbejdet med at oversætte den fulde standard stadig er i gang, kan der ske ændringer i de nuværende oversættelser af overskrifterne i foranstaltningerne.

 

Kontakt

Berit Aadal
Berit Aadal Seniorkonsulent | Senior Consultant
Sekretariater, udvalg og netværk II
E: baa@ds.dk
T: 39 96 62 96

Se også

Se eller gense webinar om cybersikkerhed i produkter

27. januar 2023

Se eller gense webinar om cybersikkerhed i produkter

Se eller gense dette webinar, hvor du får inspiration til, hvordan du som bestyrelsesmedlem eller virksomhedsleder kan sikre dig, at der er styr på cyber- og informationssikkerheden i din organisation og dens produkter.

Ny ISO/IEC 27002 – nu på dansk

06. januar 2023

Ny ISO/IEC 27002 – nu på dansk

Vejledningen til at udpege og etablere foranstaltninger for informationssikkerhed, standarden ISO/IEC 27002, som udkom i en ny version sidste år, er netop udkommet på dansk.

22. november 2022

Se eller gense webinaret om risikostyring og rapportering ift. cyber- og informationssikkerhed

14. november afholdt Bestyrelsesforeningens Center for Cyberkompetencer og Dansk Standard et arrangement, der stillede skarpt på risikostyring og rapportering ift. cyber- og informationssikkerhed set fra ledelsens og bestyrelsens perspektiv.

Ny version af standarden for informationssikkerhed ISO/IEC 27001 ude nu

07. november 2022

Ny version af standarden for informationssikkerhed ISO/IEC 27001 ude nu

I takt med den stigende cybertrussel vælger flere og flere virksomheder at følge de internationale standarder for informationssikkerhed i ISO/IEC 27000-serien. Der er netop udkommet en ny version af kravstandarden ISO/IEC 27001, og certificerede v...