09. maj 2023

Webinar: Sådan håndterer du bias i kunstig intelligens

Se eller gense dette webinar, hvor du får du en introduktion til en ny guide fra Dansk Standard, der kan hjælpe med at håndtere bias i kunstig intelligens.

I takt med udviklingen og udbredelsen af kunstig intelligens er der kommet en opmærksomhed på de uønskede bias, der kan finde vej ind i IT-systemerne. Det er bias, der i anvendelsen af det konkrete IT-system kan have konsekvenser for forskellige befolkningsgrupper alt efter køn, hudfarve, alder, funktionsdygtighed, social klasse, m.m.

Webinaret giver dig indsigt i, hvordan man med guiden kan skabe gennemsigtighed om disse bias og deres mulige konsekvenser.

DS/PAS 2500-3:2023 - Kunstig intelligens Del 3: Bias

Specifikationen har til formål at vejlede i, hvordan man kan skabe gennemsigtighed om disse bias og deres mulige konsekvenser. Herefter er det op til læseren selv at vurdere, hvilke bias der er ønskede, uønskede og neutrale.

Præsentationer fra webinaret 

Se eller gense webinaret her

 

 

Kontakt

Kim Skov Hilding
Kim Skov Hilding Seniorkonsulent | Senior Consultant
Sekretariater, udvalg og netværk II
E: ksk@ds.dk
T: 39 96 62 17

Se også

20. september 2023

Kommende EU-regulering på cyberområdet i et strategisk perspektiv

Se eller gense dette webinar, hvor du får inspiration til, hvordan du i et strategisk perspektiv kan håndtere den kommende EU-regulering på cyberområdet.

Digitale produkter skal sikres mod cybertrusler

12. september 2023

Digitale produkter skal sikres mod cybertrusler

EU’s Cyber Resilience Act skal være med til at sikre digitale produkter, som fx trådløse højtalere og apps, mod den stigende cyberkriminalitet. Ifølge DI bør danske virksomheder allerede nu sætte sig ind i de kommende krav, som kommer til at gælde...

Er du klar til NIS2 og de nye krav til cyber- og informationssikkerhed?

05. september 2023

Er du klar til NIS2 og de nye krav til cyber- og informationssikkerhed?

Skærpede krav og flere regler for flere virksomheder end tidligere – det er blandt konsekvenserne, når det noget mere omfattende NIS2-direktiv træder i kraft fra oktober 2024. Men i sidste ende betyder det også større sikkerhed for langt de fleste...

17. august 2023

Introduktion til data spaces og standardisering

Se eller gense dette webinar, hvor du får en generel introduktion til, hvad et data space er, og hvilken rolle standardisering forventes at spille for at understøtte datadeling i forbindelse med data spaces.