11. oktober 2023

Hvilke krav skal Danmark stille på brintområdet?

Se eller gense dette webinar, hvor du kan høre, hvordan du kan være med til at sætte danske aftryk på internationale markedskrav til brint, om det fremtidige arbejde med at udvikle de internationale standarder og Energistyrelsens status på udrulningen af brintområdet.

Danmark har gode forudsætninger for at blive det første land, som etablerer en fuld PtX-værdikæde – og her spiller standarder en afgørende rolle, ligesom de har gjort for vindmølleindustrien. Hvis vi skal nå at sætte danske aftryk på brintstandarderne, kræver det, at danske aktører engagerer sig i det omfattende standardiseringsarbejde, der foregår lige nu.

På webinaret kan du høre, hvor og hvordan du kan få dansk indflydelse på de kommende, internationale markedskrav for brint.

Præsentationer fra webinaret 

Se eller gense webinaret herKontakt

Asker Juul Aagren
Asker Juul Aagren Seniorkonsulent | Senior Consultant
Standardisering | Byggeri & Energi
E: asa@ds.dk
T: 39 96 61 63

Se også

CCS og Power-to-X – sådan får du indflydelse på markedet

27. marts 2023

CCS og Power-to-X – sådan får du indflydelse på markedet

Se eller gense dette webinar, hvor du kan høre om CCS og Power-to-X og mulighederne for indflydelse på de kommende markedsvilkår.

Danmark kan blive førende på Power-to-X

03. maj 2022

Danmark kan blive førende på Power-to-X

Power-to-X kan blive et eksporteventyr for danske virksomheder og være med til at sikre et emissionsfrit samfund nationalt og globalt. Men der er brug for standarder til at skabe rammen for PtX-teknologierne.

Standarder er nødvendige for udviklingen af Power-to-X

13. januar 2022

Standarder er nødvendige for udviklingen af Power-to-X

Danmark har ifølge eksperter gode muligheder for at indtage en styrkeposition inden for PtX, men det kræver, at der bliver skabt internationale standarder på området, så man på tværs af industrier og landegrænser kan dokumentere holdbarhed, kvalit...