02. februar 2024

Webinar om de nye europæiske IT-tilgængelighedskrav

Se eller gense dette webinar, der giver en dybdegående forståelse af EU's tilgængelighedsdirektiv, inklusiv de IT-tilgængelighedsstandarder, der støtter op om lovgivningen.

EU's tilgængelighedsdirektiv (EAA – European Accessibility Act) introducerer ensartede europæiske krav til tilgængeligheden inden for en lang række produkter og tjenester. Reguleringen træder i kraft den 28. juni 2025, hvilket betyder, at danske virksomheder og organisationer skal forberede sig på at overholde disse nye krav.

En væsentlig del af dette direktiv fokuserer på IT-tilgængelighed, hvilket er hovedtemaet for dette webinar.

Webinaret var arrangeret af udvalget for IT-tilgængelighed, der arbejder for at udvikle og udbrede anvendelsen af standarder inden for IT-tilgængelighed, herunder standarder om bl.a. brugergrænseflader, webtilgængelighed og filformater.

Præsentationer fra webinaret 

Se eller gense webinaret her



Kontakt

Berit Aadal
Berit Aadal Chefkonsulent | Chief Consultant
Standardisering | Digital & Bæredygtighed
E: baa@ds.dk
T: 39 96 62 96
kom i gang med arbejdet med cirkulær økonomi og data

18. marts 2024

Webinar: Kom i gang med arbejdet med cirkulær økonomi og data

Se eller gense dette webinar, hvor Dansk Standard introducerer en ny guide med gode råd til, hvordan virksomheder bedst kommer i gang med at anvende data til at understøtte de cirkulære forretningsmodeller.

Ny guide skal styrke brug af data i den cirkulære økonomi

15. marts 2024

Ny guide skal styrke brug af data i den cirkulære økonomi

Data er et vigtigt element i cirkulære forretningsmodeller, og nu har Dansk Standard udgivet en guide, der hjælper virksomheder til brug af datadrevne løsninger i den cirkulære omstilling.

06. februar 2024

Det digitale produktpas – hvordan får vi en effektiv dataudveksling?

Se eller gense dette webinar om det digitale produktpas, hvor du får indblik i det i fremtidens krav til effektiv dataudveksling.

Vigtig standard for IT-tilgængelighed findes nu på dansk

22. januar 2024

Vigtig standard for IT-tilgængelighed findes nu på dansk

Europæisk standard for IT-tilgængelighed er blevet oversat og frikøbt til offentlige organer. Standarden er med til at gøre digitale tjenester mere tilgængelige for alle og ligger samtidig til grund for den EU-lovgivning for digitale tjenester, de...