Fra elev til salgskonsulent med ansvar på kort tid

Jeg hedder Tina Troels-Pedersen og er 31 år. Jeg kom i lære som kontorassistent i Dansk Standard i 2005 og arbejder i dag som salgskonsulent i vores Kundecenter.

Jeg startede som kontorelev i 2005 og var på turnus i kursusafdelingen, økonomiafdelingen, kundecenteret og standardiseringsafdelingen. Da jeg blev færdiguddannet, fik jeg et barselsvikariat som projektkoordinator i vores standardiseringsafdeling. Det var rigtig spændende at deltage i udvalgsmøder og få mere ansvar. Men jeg har altid været glad for kundekontakt, så det var naturligt for mig at søge en stilling i kundecenteret, da muligheden var der.

Hvad er det sjoveste ved at være salgskonsulent?

Travlhed, gode salgstal og fornemmelsen af at have ydet den bedste service til vores kunder. Vi har det rigtig sjovt i afdelingen, og der er altid god stemning og højt humør.

Hvad er god service for dig?

God service er at give lidt ekstra for at imødekomme kunden inden for rammerne. Tage dem i hånden og følge dem helt til dørs, hvis der går noget galt i processen. Fx guide dem igennem vores webshop i deres tempo eller informere dem om alle de forskellige ydelser, vi har på ”hylderne” i Dansk Standard.

Hvad kan du bedst lide ved dit arbejde?

Ordre og forespørgsler kan være meget forskellige. Nogle kunder får en hurtig ekspedition og modtager det de har bestilt inden for få minutter, andre forespørgsler har en ”krølle på halen”, og vi bruger tid på at dykke ned i sagen. I det hele taget er der mange spændende facetter ved at yde service, og jeg brænder for at give kunderne en god oplevelse.

Jeg sætter stor pris på vores teamspirit i afdelingen. Vi har et tæt samarbejde, og det betyder meget, at man har det godt og er glad for at gå på arbejde.

Hvad gør DS til en god arbejdsplads?

Dansk Standard er en tryg arbejdsplads med respekt for hinanden og hinandens arbejde. Her er stor fleksibilitet, frihed under ansvar, holdånd og en sund kultur. Vi har mange personalegoder, som fx god kantine, sundhedsordning, sportsforening, massageordning, frugtordning og meget mere.

Hvordan har du udviklet dig, mens du har arbejdet i DS?

Jeg har fået mere ansvar med tiden og egentligt også ret hurtigt. Det er altid sjovere at kunne udvikle sig og få flere spændende opgaver. Jeg gik fra at være elev, hvor man ikke har det store ansvar, til inden for kort tid at blive en af de garvede i teamet.

Hvilke andre aktiviteter i DS deltager du i?

Jeg er med i bestyrelsen af DS’ sportsforening. Det er spændende at arbejde sammen om at skabe et sportsligt fællesskab med kollegaer på tværs i Dansk Standard. 

Jeg sætter stor pris på, at Dansk Standard har valgt at have fokus på bevægelse og sundhed, og at vi har mulighed for at have en sportsforening. Det hele går selvfølgelig ikke kun op i løb, fitness, kajak og cykling. Men når vi alle er samlet til fx motionsdage eller andre aktiviteter, giver det et socialt bånd på tværs af huset, som vi alle kan bygge videre på i hverdagen og på den måde styrke fællesskabet og holdånden.