Sådan søger du job i Dansk Standard

Langt de fleste jobs i Dansk Standard opslås både internt og eksternt. Inden du søger jobbet er du velkommen til at kontakte den eller de personer, der angives som kontaktpersoner i jobannoncen. Du kan både kontakte dem telefonisk eller på e-mail.

Når du har besluttet dig for at sende en ansøgning, skal du uploade den i selve stillingsopslaget. Her opretter du dig med brugernavn og adgangskode, medmindre du allerede er aktiv i vores Jobagent, og uploader din ansøgning, cv og eventuelle bilag.

Når du har fuldført ansøgningsprocessen, vil du straks få en kvittering for modtagelsen af din ansøgning. Af denne vil det fremgå, hvornår du kan forvente svar fra os. Enten i form af en invitation til samtale eller et afslag.

Udvalgte kvalificerede ansøgere vil blive inviteret til en første samtale. Herfra udvælges et mindre antal ansøgere til anden samtale. I forbindelse med anden samtale skal ansøgeren besvare en personlighedstest (dog ikke studentermedhjælpere og lignende).

Personlighedstesten gennemføres over internettet. Den tager typisk 20-45 minutter at udfylde. Testen beskriver ansøgerens foretrukne personlighedstræk. Resultatet af testen gennemgås i dialog med ansøgeren. Ansøgere, der skal tage testen, modtager en grundig introduktion til testen og forløbet.