ISO 9001 kvalitetsledelse

Giver jeres kvalitetsarbejde værdi?

Med indeks for kvalitetsledelse får I viden om jeres performance indenfor kvalitet og effektivitet. Det giver jer overblik over, hvordan I kan skabe værdi af jeres arbejde med kvalitetsledelse. Alt sammen på baggrund af anonymiserede data. Når først I har kortlagt forbedringspunkterne, bliver det lettere at følge op på dem. 

Vi tilbyder at måle udbyttet af jeres kvalitetsledelse inden for de 10 mest relevante områder. Resultaterne opsamles i Indeks for kvalitetsledelse og giver jer kvalificeret viden om, hvad der fungerer godt, og hvor kvalitetsarbejdet kan styrkes og forbedres. Det giver jer også et benchmark for, hvor I ligger i forhold til andre virksomheder.

Hvad kræver det at deltage?

Det eneste, I skal gøre er at levere nogle få oplysninger om virksomheden, samt navn, titel og e-mailadresser på 5-10 personer fra hvert af de følgende niveauer i virksomheden: Direktion, mellemledelse, medarbejdere samt eventuelt kunder og leverandører. 

Personerne inviteres herefter til at besvare et kort, elektronisk spørgeskema om virksomhedens arbejde med kvalitetsledelse. Spørgeskemaet tager max. 10 minutter at besvare. 

Dansk Standard tager sig af det videre forløb og indestår for, at alle informationer og data behandles fortroligt. Al rapportering fra indekset er naturligvis anonymiseret, så virksomheden ikke kan identificeres, og resultaterne ikke kan tilgås af andre.

Pris

En måling koster fra 12.500,- kr. ekskl. moms.

 

Interesseret?

Så kontakt os og hør nærmere om, hvilke fordele I får ud af et medlemskab af Indeks for kvalitetsledelse.

Niels Madelung
Niels Madelung Chefkonsulent | Chief Consultant
Rådgivning
E: nm@ds.dk
T: 39966235