7. september, kl. 13.30 – 15.30, Göteborg Plads 1, 12. sal eller online

Workshop: Hvordan kan vi hjælpe virksomheder i gang med at arbejde med cirkulær økonomi og data?

Få indflydelse på ny guide for cirkulær økonomi og data. Den cirkulære økonomi står højt på dagsordenen hos både virksomheder, politikere, myndigheder og forbrugere.

Oversigt 

Der er behov for, at vi alle sammen ændrer måden, vi bruger vores ressourcer på, så vi kan blive langt bedre til at genbruge og genanvende ressourcer. Men for at virksomheder kan udnytte de forretningsmuligheder, der ligger i cirkulær økonomi og vi kan dokumentere, at vores produkter eller services er cirkulære, er der behov for, at vi på tværs af sektorer og brancher taler samme sprog og deler data med hinanden.

Dansk Standard har derfor sat gang i arbejdet med at udarbejde en guide til virksomheder, der ønsker et indblik i de nye cirkulære forretningsmodeller og koblingen til data. Guidens mål er at udarbejde en fælles terminologi for de begreber, der omkranser cirkulær økonomi og data og samle gode råd og vejledninger til virksomhederne om, hvordan de bedst kommer i gang med cirkulære forretningsmodeller. Derudover vil guiden give et indblik i kommende og eksisterende lovgivning og standarder på området, så virksomhederne får de bedste forudsætninger for at komme i gang.

På denne workshop får du mulighed for at komme med dine input til hvordan virksomheder bedst kan hjælpes i gang med at arbejde med cirkulær økonomi og data. Der bliver god mulighed for at udveksle erfaringer og sparre med andre ift. cirkulær økonomi og data.

Det får du ud af det

  • Øget viden om, hvilke udfordringer virksomheder står overfor, når det kommer til at bruge data til at understøtte cirkulær økonomi.
  • Mulighed for at være med til at forme indholdet i Dansk Standards nye guide for cirkulær økonomi og data.
  • Indflydelse på prioriteten af, hvilke områder som den kommende guide skal dække.
  • Mulighed for at kvalitetssikre, at indholdet af guiden afspejler virksomheders behov for viden om cirkulær økonomi og data.

Målgruppe

Virksomheder, som bruger – eller er interesserede i at bruge - data til at understøtte øget cirkularitet i virksomhedens forretningsmodel.

Kontakt

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Berit Aadal, seniorkonsulent i Dansk Standard, på baa@ds.dk eller på tlf.: 26 22 46 96 eller Ditte Klint Heede, seniorkonsulent i Dansk Standard, på dkh@ds.dk eller på tlf.: 61 92 82 42.