Standard Distribute

Nu kører det hele af sig selv

Hverdagen er blevet lettere for mange medarbejdere hos COWI, nu hvor Standard Distribute holder styr på deres standarder.

Bliv kontaktet til en uforpligtende snak

Vi sparer tid og penge

Det kan hurtigt blive dyrt og tidskrævende, når 1800 mennesker skal bruge standarder på deres projekter. Det erfarede konsulenthuset COWI, der baserer de fleste af deres projekter på standarder.

De savnede et system til at holde styr på standarderne og valgte derfor at få licens på Standard Distribute, der giver samtlige medarbejdere i Danmark elektronisk adgang til alle standarder.

”Det er svært i så stor en virksomhed at hitte rundt i, hvem der bruger hvilke standarder. Og dyrt, hvis man bestiller den samme standard flere gange til samme projekt. Efter at vi har fået Standard Distribute, er vi helt sikre på, at vi kun bestiller standarden én gang, og vi ved altid, hvor vi har den”  fortæller Anni Waarst, der er informationsspecialist i COWI.

Nu kører det hele af sig selv
Foto: Toa Heftiba

Efter vi har fået Standard Distribute, er vi helt sikre på, at vi kun bestiller standarden én gang - og så ved vi altid, hvor vi har den. Anni Waarst, Informationsspecialist i COWI

De klarer det hele selv

Ifølge Anni Waarst blev der tidligere brugt meget tid på at maile og ringe rundt i huset for at finde ud af, om standarden var blevet købt, hvor den kan findes, hvem der skulle betale og så videre. Med det nye system kører det hele af sig selv.

”Med Standard Distribute kan alle medarbejdere selv tjekke, om vi har standarden, og finde frem til den med det samme. Skal den bestilles, kan de selv gøre det. Det sikrer også, at det er de rigtige, der modtager fakturaen, og de har adgang til standarden med det samme. Det er super smart,” fortæller Anni Waarst.

Bedre overblik når alle standarder er samlet ét sted

At der er sparet meget tid, vidner brugen af systemet om. Ikke mindst for bibliotekarerne, der nu har fået frigivet en masse tid. Sidste år brugte medarbejdere i COWI systemet 13000 gange. Anni Waarst fortæller:

Det er meget nemmere at have det hele på ét sted. På den måde har vi overblik over, hvor mange standarder vi har købt og tilføjet fra år til år, og det er muligt at finde alle standarder på meget kort tid.”

Fælles platform

I COWI er man begejstret for, at systemet nu findes i en engelsk version. Det har gjort det muligt at gøre systemet tilgængeligt for mange medarbejdere.
 
”Standard Distribute giver os en fælles platform, og konsulenterne kan gemme deres standarder lokalt og derved tage dem med ud på projektkontorerne. Og så er vi meget glade for den engelske version, der gør det muligt for vores mange engelsktalende medarbejdere at bruge systemet,” siger Anni Waarst.

 

Det er meget nemmere at have det hele på ét sted. På den måde har vi overblik over, hvor mange standarder vi har købt og tilføjet fra år til år, og det er muligt at finde alle standarder på meget kort tid. Anni Waarst

Vil du gerne vide mere om Standard Distribute?

Kontakt

Standard Distribute salgsteam
Standard Distribute salgsteam Vi har åbent kl. 8.30 - kl. 16.00 mandag-torsdag, fredag til kl. 15.00
Salg og kundeservice
E: sd@ds.dk
T: 39966256 / 39966139

Læs også
Den bedste service til brugerne

Et af landets største universiteter, DTU, har valgt at lægge lange ventetider og et stort administrationsbesvær bag sig, når det kommer til brugen af standarder.